Liviu Vârciu insotit de fetele sale la filmari. Le-a dus la mare in timpul serviciului

Liviu Vârciu nu a rezistat tentației de a sta la mare, unde se afla la muncă, fără iubita sa Anda, și fiica lor, Anastasia.

Cele două au venit în vizită și au petrecut alături de artist o minivacanță de șase zile, pe Litoral. Liviu Vârciu a îmbinat în această perioadă utilul cu plăcutul, în stațiunea Saturn.

Artistul a participat alături de nea Marin și mai multe vedete autohtone la filmările celui de-al șaptelea sezon al show-ului ”Poftiți pe la noi – Poftiți la joc”, a cărui acțiune se desfășoară în cadrul unui circ cunoscut, condus de o echipă de italieni. Liviu nu a rezistat tentației de a sta la mare fără fetele sale, iubita – Anda Călin și fetița cuplului, Anastasia, astfel că le-a invitat să-i fie alături.

Vizita lor s-a transformat într-o minivacanță de șase zile, petrecută în trei, la malul mării. Semn că relația artistului cu Anda merge ca pe roate, după ce s-au împăcat, în urmă cu câteva luni.

Cei trei vor reveni pe litoralul românesc, în aceeași formulă, la mijlocul lunii iulie. Și au în plan și o vacanță la munte. ”Ne-am întors deja.

Am stat 6 zile la mare, unde filmează Liviu, la Saturn. Mai mergem cinci, de pe 10 iulie și cam asta e vacanța cu fetița, momentan. Probabil vom mai merge cu ea și la munte”, a mărturisit pentru Libertatea iubita actorului, Anda Călin.

Amână vacanța peste hotare Liviu și Anda au luat în calcul și o vacanță peste hotare cu micuța, dar au renunțat la idee, dat fiind faptul că fetița este încă destul de mică pentru un zbor cu avionul. ”Nu cred că plecăm din țară cu ea. Posibil la anul”, a adăugat bruneta.

Cei doi părinți sunt topiți după micuța lor și s-au ocupat de creșterea acesteia, în egală măsură, chiar și atunci când au fost despărțiți.

Anda este puțin mai severă cu fetița. Ea are grijă să nu-și lase micuța să petreacă prea mult timp în fața televizorului sau pe telefonul mobil.

DISTRIBUIE PE: