Leonard Doroftei, declarație de dragoste pentru soția lui. Cei doi se cunosc de 30 de ani: ”Eu nu cred că…”

Leonard Doroftei a luat decizia de a pleca din România în urmă cu mai bine de trei ani. Fostul pugilist este cunoscut de întreaga țară, însă puțini sunt cei care știu cum arată soția sa, Monica Doroftei. Acesta a făcut publică o fotografie cu aceasta, dar și un mesaj emoționant.

Leonard Doroftei, declarație de dragoste pentru soția lui

Leonard Doroftei și soția sa s-au cunoscut în 1992, când el avea 20 de ani, iar ea numai 16 ani. Întrei cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar atunci, Monica s-a declarat cucerită din prima clipă de veselia celebrului sportiv, dar și de calitățile pe care le-a descoperit la acesta. S-au împlinit 30 de ani de când cei doi se cunosc, iar cu această ocazie, fostul pugilist i-a făcut mamei copiilor lui o declarație de dragoste pe rețelele de socializare.

„Eu nu cred că au trecut 30 de ani, parcă ieri te-am întâlnit❤️”, a scris Leonard Doroftei pe facebook.

În urmă cu ceva timă, Monica Doroftei a povestit cum a început povestea de dragoste dintre ea și fostul pugilist.

„Ne-am cunoscut în primăvara anului 1992, la mătușa lui, respectiv nașa părinților mei. Cred că a fost destinul, pentru că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu am rezonat! Era un tip vesel, interesant și…mai ales curios! În timp am descoperit la el o grămadă de calități: inteligență, inventivitate, blândețe, curaj , iubire necondiționată și lista poate să continue”, a spus Monica Doroftei în urmă cu ceva timp.

Leonard Doroftei, despre ce face întreaga familie în Canada

În urmă cu ceva timp, Leonard Doroftei a vorbit, în cadrul unul interviu, despre viața în Canada, și a spus cu ce se ocupă fiecare membru al familiei de când a pleca din România.

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”, a declarat Leonard Doroftei în cadrul unui interviu.

DISTRIBUIE PE: