Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte! Sora afaceristului, declarații șocante: ”Ne așteptăm în orice clipă…”. Familia a împânzit porțile spitalului

Familia lui Leo de la Strehaia trece prin momente de coșmar! În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, sora afaceristului a mărturisit că starea de sănătate a lui Leo de la Strehaia s-a înrăutățit, însă toți membrii familiei se roagă pentru el în aceste momente. Familia a împânzit poarta spitalului, acolo unde așteaptă vești în fiecare minut de la medici.

Într-adevăr, Leo de la Strehaia se confruntă cu probleme grave de sănătate. Ar mai fi avut trei luni de detenție, însă înainte de Crăciun a ajuns în stare foarte gravă la spital, iar de atunci a rămas internat.

Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte

Familia lui Leo de la Strehaia se roagă fără oprire pentru afacerist, în aceste momente. Sora afaceristului a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, că Leo de la Strehaia este în continuare internat într-un spital din Capitală.

Pe de altă parte, controversatul afacerist nu are voie să facă efort și este la regim, respectând toate indicațiile pe care medicii de specialitate i le-au oferit. ”Prințul țiganilor” a suferit un accident vascular în închisoare.

A fost transportat pe atunci, de urgență, la spital, acolo unde se află și în aceste momente. Din nefericire, starea lui de sănătate nu s-a îmbunătățit, motiv pentru care familia stă cu sufletul la gură, în fiecare clipă.

Sora lui Leo de la Strehaia, declarații exclusive

Sora afaceristului a mai explicat că fratele ei nu se poate ridica deloc din pat, că are probleme și la inimă, însă, în continuare, speră că Dumnezeu îl va ajuta pe fratele ei să treacă de aceste momente extrem de dificile.

”Nu s-a ridicat deloc din pat până acum, nu are voie să facă efort. Este internat în spital, în București, l-au adus la urgență. În orice moment e în mare pericol. El are și operația, și probleme cu inima, a făcut și accident vascular cerebral.

Ne e frică, în fiecare zi, poate să facă ceva, dar Dumnezeu l-a ajutat, avem încredere în Dumnezeu. E și mama aici, tot neamul nostru, stăm pe la poartă, pe la spital, pe aici, ne rugăm… Avem dreptul la o vizită pe zi. E la regim… Mai are nevoie de o operație, și domnul doctor se roagă la Dumnezeu…”, a declarat, în exclusivitate, sora afaceristului.

DISTRIBUIE PE: