Laurențiu Reghecampf o răsfață pe Corina Caciuc. Unde au plecat cei doi după Crăciun

Laurențiu Reghecampf le-a arătat fanilor săi cum o răsfață pe Corina Caciuc. Cei doi au plecat într-o destinație de vis de Crăciun.

Reghecampf și Caciuc și-au petrecut Crăciunul în România, dar acum se relaxează departe de frigul din țară. Au mers să se distreze într-un loc călduros, cu soare și piscină.

Cum o răsfață Laurențiu Reghecampf pe Corina Caciuc
Antrenorul nu a dezvăluit locația unde a dus-o pe care i-a dăruit un copil, însă a postat o fotografie din locul unde aceștia își fac de cap. Reghe și Corina se bucură se soare, palmieri și piscină.

În ziua de Crăciun, Laurențiu Reghecampf a postat o fotografie lângă brad alături de Corina și fiul lor, Liam, dar ceea ce a atras atenția fanilor a fost ținuta provocatoare purtată de antrenorului.

Conform playsport.ro, rochia sexy purtată de Corina Caciuc în fotografie a fost primită de la Laurențiu Reghecampf. Este un obiect vestimentar care aparține unui brand cunoscut, fiind evaluată la 2.000 de euro.

Laurențiu Reghecampf, cadou de 2.000 de euro pentru Corina Caciuc de Crăciun
Corina Caciuc a purtat o rochie scurtă, în culorile specifice Crăciunului, iar în picioare a avut cizme albe, lungi. Aspectul fizic de invidiat al Corinei a generat o mulțime de comentarii la postarea lui Laurențiu Reghecampf.

„Crăciun fericit!”, a scris Reghecampf, alături de „tabloul” de Crăciun cu Corina și Liam, pe contul de Instagram.

„Corina arată extraordinar după naștere!”, “Sunteți superbi!” și “O familie frumoasă”, au fost câteva dintre comentariile primite.

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf
Vedeta de 49 de ani a rupt tăcerea despre subiectul respectiv și a aruncat noi „săgeți” către Laurențiu Reghecampf, care în prezent trăiește în Azerbaidjan alături de Corina Caciuc, cu care are un băiețel.

„Nu avem acces eu și copiii de doi ani la absolut nimic și nu am văzut nimic de acolo, dar nu este problemă! Îi urăm sănătate și să-i dea Dumnezeu timp să mănânce sănătos, căci noi ne cumpărăm de la fermele mari tot ce ne dorim.

Probabil că, la final de proces, avocații mei vor mai avea ce să mai recupereze, dacă mai rămâne ceva nevândut. Dar, repet, când citesc aceste știri realizez frustrarea , cu «ferme mari», «cu milioane multe» …

Oamenii care nu au avut în viața asta aproape nimic și au nimerit într-o familie cu bani se prostesc peste noapte, se cred milionari și, când se întorc la locul lor, nu le mai rămâne decât să se laude și să spună minciuni gogonate!

Se poate merge la fermă. Este ceva de zâmbesc când citesc. M-am chinuit să-i fac un brand «Reghe», să vândă produse de carne! Vai și amar. Să-i dea Dumnezeu sănătate să facă ceva pe viitor, poate totuși fără minciună!”, a spus Anamaria Prodan, pentru click.ro.

DISTRIBUIE PE: