Laura Cosoi, prima declarație despre Gina Pistol

Relația dintre ei s-a întins pe o perioadă de cinci ani de zile și foarte mulți credeau că nu se va destrăma niciodată. Totuși, la un moment dat, Laura și Smiley au decis să meargă pe drumuri separate. Iar Laura Cosoi a declarat că, în ultimă instanță, ”fiecare face ce vrea cu viața lui”.

Laura Cosoi și Siley au rămas amici, iar fiecare dintre ei trăiește o nouă poveste de iubire. Referindu-se la Gina Pistol, Laura Cosoi a fost tranșantă:

“Cum să am ceva cu Gina? Doamne ferește! Dar ne știm de atâta timp! Până la urmă fiecare face ce vrea cu viața lui!”, a declarat Laura Cosoi, la un moment dat, pentru Unica. Vedeta s-a căsătorit cu Cosmin Curticăpean, găsindu-și liniștea sentimentală.

De cealaltă parte, Gina Pistol și Smiley au reușit, cel puțin până acum, să păstreze discreția în ceea ce privește relația lor sentimentală. Admiratorii lor încearcă să afle cât mai multe informații, numai că este extrem de dificil și atunci fiecare încearcă să citească ”printre rânduri”.

„Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului.

Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”,a declarat Gina Pistol.

Laura Cosoi şi Smiley au șocat pe toată lumea atunci când anunţau că se despart

Cu toate că erau unul dintre cele mai iubite cupluri, cei doi au pus capăt poveştii de iubire fix când majoritatea fanilor aşteptau ca cei doi să anunţe nunta.

Între timp, Laura s-a căsătorit, iar Smiley nu s-a mai afişat cu nici o altă iubită oficială, confirmând ceea ce susţineau mulţi apropiaţi ai acestuia, cum că Smiley a suferit enorm după Laura, fiindu-i greu să-şi refacă viaţa alături de altă femeie.

Deşi multă lume s-a întrebat de atunci care a fost motivul despărţirii celor doi, acum s-a aflat în sfârşit adevărul, mărturisit de actriţă într-un interviu pentru revista tango.

“N-ai cum să fii în umbra unui om în momentul în care amândoi pornesc la fel. Dacă aş fi început relaţia cu el acum, erau cu totul alte poveşti. Când am început noi relaţia, eu eram actriţă, dansam, iar el era un cântăreţ din trupa Simplu, să nu uităm asta.

Nu era Smiley de azi. Eram doi tineri care au început o relaţie. Nu cred că era niciunul mai îndrăgit decât celălalt. Repet, nu era situaţia de acum. Treptat, el a devenit foarte îndrăgit şi merită asta. În momentul în care ne-am despărţit, am simţit că m-am deblocat, asta e un cuvânt pe care îl folosesc foarte des când mă raportez la noi, am simţit că mi s-a luat un văl de pe faţă, au început să funcţioneze lucrurile pentru mine aşa cum îmi doream, întru totul.

Eu, când mă uit în anumite poze din perioadă aceea, nici nu mă recunosc. Nu am simţit că sunt în umbra lui nicio secundă, dar am simţit că m-am deblocat după ce ne-am despărţit”, a povestit Laura Cosoi. sursa radio crazy

DISTRIBUIE PE: