La varsta de doar doi ani, aceasta fetita vrea sa o ajute pe mamica ei la tot felul de treburi, priveste

Între mediul la sat şi cel de la oraş diferenţele sunt extrem de mari , însă ambele prezintă atât avantaje cât şi dezavantaje destul de tentante.

Să începem cu viaţa la ţară, care de multe ori se dovedeşte mai ieftină decât cea de la oraş, în primul rând pentru că tentanţiile costisitoare sunt puţine iar mâncarea provine de cele mai multe ori din propria gospodărie.

Unde mai punem că avem parte de aer curat, iar dimineţile de week-end nu încep cu sunetul bormaşinii unui vecin ci cu un ciripit de păsărele sau cântatul cocoşului.

Copiii crescuţi la sat sau care îşi petrec vacanţele acolo, sunt mai sănătoşi, mai voioşi şi plini de energie, înlocuind calculatorul sau televizorul cu activităţi în aer liber.

Cercetătorii afirmă că viaţa la ţară, în aer curat, cu multă mişcare şi alimentaţie în proporţie de peste 80% naturală, adaugă încă 10

Pentru noi cei care lucrăm la birou tot timpul zilei, ne plângem atunci când este nevoie să rămânem peste program pentru a rezolva unele lucruri, însă la fermă mereu se găsește câte ceva de făcut.

Trezirea se face la prima oră, iar muca nu încetează până soarele apune.

Această mămică este mereu ocupată, iar copii o ajută de câte ori au ocazia, dar această fetiță de numai 2 anișori i-a surprins pe toți când a luat aceste găleți mai mari ca ea.

Copilașii crescuți la fermă învață să se descurce pe cont propriu încă de la vârste foarte fragede, dar acest îngeraș a câștigat simpatia a milioane de oameni

DISTRIBUIE PE: