La Ce A Renunțat Romina Gingașu Pentru A Fi Împreună Cu Piero Ferrari. Gestul Făcut De Româncă S-A Aflat Abia Acum: „Nu Regret”

Romina Gingașu (34 de ani) și Piero Ferrari (78 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Sunt căsătoriți din 2021, iar relația lor este dovada clară că vârsta este doar un număr. Moștenitorul Ferrari a cunoscut-o pe româncă pe vremea când aceasta avea 24 de ani. Locuia la Monte Carlo, lucra la Bombardier și vindea avioane private. Cum a decurs prima întâlnire cu omul de afaceri?

Romina Gingașu și-a terminat studiile la Academia Tehnică Militară, apoi a ajuns să lucreze la Monte Carlo, la Bombardier, unde vindea avioane private. Avea 24 de ani atunci când l-a cunoscut pe Piero Ferrari. Românca a încercat să-i vândă un avion, însă moștenitorul imperiului Ferrari a ignorat-o timp de 6 luni. Apoi, afaceristul a căutat-o și a invitat-o la cină. Discuțiile au decurs foarte bine între ei, încât au ajuns să facă pasul cel mare și să se căsătorească.

Cum a început relația amoroasă dintre Romina Gingașu și Piero Ferrari
Romina a vorbit, de curând, despre începuturile relației ei cu Piero Ferrari. Tânăra susține că din prima clipă a știut că vor rămâne împreună, căci lucrurile s-au înfiripat natural între ei. A simțit că este bărbatul alături de care își va întemeia o familie și va avea un cămin fericit. Iată că după ani buni, totul avea să fie la fel de frumos ca la primele întâlniri.

„Am încercat să-i vând un avion privat lui Piero Ferrari. El m-a ignorat și m-a refuzat timp de aproape 6 luni. M-a invitat la cină, în final, el era singur, eu eram singură. Așa am decis să construim o viață împreună și un cămin împreună. Eu în acel moment aveam o ofertă foarte importantă la Paris, în vânzări de avioane militare. A trebuit să merg la acel interviu, mi s-a spus că de la 1 trebuie să fiu la Paris și am spus că nu pot”, a povestit Romina Gingașu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

La ce a renunțat Romina Gingașu pentru Piero Ferrari
De asemenea, Romina Gingașu a mărturisit că la acea vreme avea o ofertă de muncă foarte bună, venită tocmai de la Paris. A trecut toate interviurile, iar compania respectivă ar fi dat orice s-o angajeze. Doar că, ea a ales cu inima, așa că nu a plecat în Franța. A rămas alături de Piero Ferrari, iar lucrurile s-au așezat frumos de-a lungul anilor. Nici până în ziua de astăzi regretele nu și-au făcut apariția în sufletul ei.

„Am ales cu inima și nu regret. Au trecut 7 ani”, a mai spus soția lui Piero Ferrari.

DISTRIBUIE PE: