Vulpița și Viorel divorțează! Nu mai e cale de împăcare: „Emisiunea le-a distrus căsnicia”

Vulpița și Viorel au devenit celebri în România odată cu aparițiile televizate constante. De șase luni îi vedem aproape zilnic pe micile ecrane, dar puțini își imaginează ce se află în spatele acestora.

În loc să le sudeze relația, care era deja pe butuci, venirea la București i-a dus mai rău pe marginea prăpastiei și cu toate că au cunoscut faima și banii, Vulpița și Viorel nu au reușit să își consolideze relația și s-au despărțit.

Cele șase luni petrecute la Capitală au făcut-o pe Veronica Stegaru să realizeze că nu îl iubește pe Viorel și că deși au fost căsătoriți mai bine de cinci ani, nu sunt făcuți unul pentru celălalt.

Vulpița și Viorel divorțează! Nu mai e cale de împăcare „Emisiunea le-a distrus căsnicia”
Acum, după ce tânăra s-a întors la Blăgești și l-a lăsat pe Viorel singur, ies la iveală amănunte nebănuite. Vulpița Stegaru este mai hotărâtă ca niciodată să depună actele de divorț, informează Playtech.

Se pare că emisiunea în sine și prezența lor constantă în platou, printre tensiuni și scandaluri fără sfârșit, le-a distrus căsnicia soților din Blăgești.

Surse din apropierea Veronicăi și a lui Viorel susțin că există posibilitatea ca ei să se împace doar de ochii lumii, la televizor, dar în realitate relația s-ar fi terminat acum vreo două luni.

Vulpița și Viorel divorțează! Nu mai e cale de împăcare „Emisiunea le-a distrus căsnicia”

„Probabil vom vedea la emisiune o împăcare de dragul ratingurului, însă, în realitate, lucrurile între cei doi sunt pe cale să se termine. Vulpița se consideră, acum, o femeie completă și o super vedetă și simte că Vior

el nu o merită. De vreo două luni se ceartă non stop, iar echipa emisiunii s-a chinuit zi de zi să îi împace, tocmai pentru a-i avea în continuare în emisiune.

Este exclus ca ei să rămână împreună, au ajuns să se urască. Așa se întâmplă când iei doi oameni simpli, de la țară, fără educație,

și îi aduci la București, punându-le la picioare o lume spectaculoasă care,

în realitate, nu este nimic altceva decât un miraj, au declarat surse apropiate familiei Stegaru pentru Playtech. scrie wowbiz.ro

DISTRIBUIE PE: