Veronica și Rafaelo s-au sărutat? Viorel este ferm convins că Vulpița l-a înșelat! Imagini bombă cu cei doi!

Viorel este foc și pară pe Vulpița! Bărbatul din Blăgești susține sus și tare că Veronica l-a înșelat cu bunul său prieten, artistul Rafaelo! Imaginile adevărului au fost prezentate! S-au sărutat sau nu cei doi?

Veronica și Viorel trec din nou printr-o perioadă grea. Deși nu de mult timp soții Stegaru și Rafaelo au scos o piesă fenomen, în loc să se bucure de succesul obținut, între cei trei tensiunea a luat amploare.

De această dată, Viorel este extrem de supărat pe Veronica, deoarece susține că aceasta nu i-a fost soție fidelă și că l-a înșelat

chiar cu bunul său prieten, Rafaelo. Ținând cont de faptul că bărbatul din Blăgești insista cu faptul că între cântăreț și Vulpița ar fi existat un sărut, cei de la „Acces Direct” au prezentat în premieră imaginile.

Astăzi, telespectatorii de la „Acces Direct” au fost martorii unor imagini bombă. Veronica și Rafaelo au fost surprinși de camerele de supraveghere în niște ipostaze care dau de bănuit, cei doi fiind foarte apropiați în momentul în care au făcut o fotografie.

Lucrurile nu s-au terminat aici, căci, la un moment dat, când toată lumea se adunase în redacție, Rafaelo a mers țintă spre Veronica și a îmbrățișat-o cu foc. Acest lucru l-a deranjat foarte tare pe

Viorel și l-a enervat la culme, acesta bănuind că fusese vorba și despre un sărut, chiar dacă imaginile arată clar că nu s-a pus problema de așa ceva.

La vederea imaginilor, chiar dacă între Rafa și Vulpița nu a existat niciun sărut, Viorel este în continuare deranjat de îmbrățișări și spune că va pleca la Blăgești.

„Veronica cu Rafa să mergeți înainte unde vreți voi”, le-a spus Viorel nervos. scrie spynews

DISTRIBUIE PE: