Kate Middleton a revenit triumfătoare la viața sa publică, după 6 luni de absență. Regele Charles a fost încântat că prințesa a asistat la parada organizată de ziua lui de naștere

Prințesa de Wales a revenit în lumina publică într-o apariție remarcabilă de la diagnosticul ei de cancer, salutând și zâmbind mulțimii alături de copiii săi de pe balconul regal în timpul ceremoniei oficiale Trooping the Colour, cu ocazia zilei de naștere a regelui.

Familia regală s-a bucurat de un moment de uniune și bucurie în fața miilor de oameni prezenți. Kate, în vârstă de 42 de ani, este în prezent în tratament preventiv prin chimioterapie, după ce a dezvăluit în martie că se luptă cu boala, descoperită în urma unei intervenții chirurgicale abdominale în ianuarie.

Mulțimea a primit cu aplauze și strigăte de bucurie momentul în care Regele și Regina au apărut alături de Prințul și Prințesa de Wales, precum și cei trei copii ai lor – Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, pe balconul regal pentru a urmări festivitățile în cinstea Regelui.

În timp ce escadrilele RAF zbureau deasupra lor, Prințesa de Wales a fost văzută discutând cu Regele Charles și zâmbind în semn de bucurie.

Regele Charles a exprimat o mare încântare că Prințesa a putut să participe la parada de ziua sa, pe care au urmărit-o împreună de pe balconul regal al Palatului Buckingham.

Prințesa de Wales a purtat o rochie albă îndrăzneață creată de Jenny Packham, accesorizată cu detalii negre și o pălărie albă semnată de Philip Treacey. Aceeași ținută a fost văzută ultima dată în mai 2023, în timpul weekendului de încoronare a Regelui.

Mii de oameni au sfidat ploaia pentru a fi prezenți la ceremonia de sâmbătă dimineață.

Într-o declarație emoționantă făcută publică vineri, Kate a vorbit despre provocările pe care le întâmpină în lupta ei cu cancerul, recunoscând că există zile bune și zile mai grele.

DISTRIBUIE PE: