Jador, dat afară de la Survivor România All Stars? E acuzat că a atins nepotrivit o colegă…

Ba chiar a fost deranjată de gestul lui și a reacționat dur. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi concurenți în această seară?

Jador este din nou în prim-plan, după ce a vrut să facă o glumă la adresa Mariei Lungu. Lucrurile au degenerat, pentru că războinica nu a fost de acord cu gestul lui, ba chiar l-a rugat să înceteze.

În episodul din această seară, telespectatorii îl pot vedea pe faimos implicat într-un scandal de zile mari.

Se poate observa clar în promo-ul difuzat de Pro TV marți seara, că Jador o ia în brațe pe Maria Lungu, apoi o aruncă în apă. Tânăra l-a rugat să o lase jos, însă manelistul n-a ascultat de vorbele ei.

A aruncat-o în apă, crezând că face o glumă, însă totul s-a transformat într-o situație tensionată. Asta pentru că Maria Lungu s-a accidentat în timp ce a fost aruncată de Jador în apă.

Maria Lungu a răbufnit la adresa lui Jador
Și de parcă totul nu ar fi fost de ajuns, războinica l-a acuzat pe faimos de atingeri nepotrivite.

“Cine e ăsta să vină să pună mâna pe mine?”, a răbufnit Maria.

Iar răspunsul lui Jador e de-a dreptul scandalos: “Nu mă pricep la agățat fete, dar data viitoare promit că o să-ți dau un sărut cu limba”.

În urma acestui scandal, nu ar fi exclus ca Jador să fie dat afară din competiția din Republica Dominicană, pentru că ar fi încălcat regulamentul.

Rămâne de văzut cum a degenerat întreaga situație în ediția de miercuri seara Survivor All Stars.

Faimoșii au ieșit învingători pe traseu cu Războinicii, marți seara. Echipa roșie de la Survivor a reușit să câștige fructe, după un joc în care s-a detașat de echipa albastră.

Ambele tabere au avut parte de surprize colosale: la Faimoși și-au făcut apariția Cătălin Zmărăndescu și Elena Marin, iar la Războinici au venit Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu.

DISTRIBUIE PE: