Iuliana Marciuc, mărturisiri despre relația cu Adrian Enache. Ce se va întâmpla imediat după Anul Nou

Iuliana Marciuc și Adrian Enache își trăiesc povestea de iubire departe de ochii și urechile curioșilor. Deși nu sunt căsătoriți, ei formează o familie și reușesc să rămână uniți și să îmbine cu succes viața personală cu cea profesională. Iuliana Marciuc a dezvăluit cum vor petrece sfârșitul de an. De obicei sunt despărțiți din cauza programului diferit.

Ce vor face Iuliana Marciuc și Adrian Enache imediat după Anul Nou

Într-un interviu pentru Evz.ro, Iuliana Marciuc a vorbit despre planurile pentru final de an și început de 2022. De această, ea și Adrian Enache vor fi împreună de Revelion. S-au obișnuit să fie despărțiți din cauza programul total diferit.

Adrian Enache are concerte, de multe ori în afara țării, și nu mereu este posibil ca iubita lui să-l însoțească. Iuliana Marciuc a spus că nu au a avut o vacanță mai lungă de 10 zile. De data aceasta vor petrece Revelionul împreună, acasă, după care drumurile lor se vor despărți, întrucât ambii sunt implicați în proiecte profesionale.

De data aceasta nu pot spune că vom fi despărțiți din pricina concertelor de peste hotare, ci din cauza Selecției Naționale Eurovision, pe care o organizez. Sunt manager de proiect și nu pot sub nicio formă să plec din țară în perioada în care va fi el plecat în Statele Unite, a spus Iulian Marciuc pentru Evenimentul Zilei.

De Revelion, Adrian Enache va cânta în Poiana Brașov, iar familia îl va însoți. La început de an nou, Iuliana Marciuc va fi implicată în Selecția Națională Eurovision, unde este manager de proiect.

Vom face tot ce ține de noi să găsim o piesă bună și să facem o impresie foarte bună pe scena internațională Eurovision, a spus Iuliana Marciuc pentru aceeași sursă.

Iubita lui Adrian Enache a spus că Selecția Națională este o experiență frumoasă și provocatoare pentru echipa TVR, dar, în același timp și pentru artiștii care participă la concurs.

De ce nu s-au căsătorit Iuliana Marciuc și Adrian Enache

Sunt de o viață împreună, dar nu s-au căsătorit, însă le este foarte bine așa. Iuliana Marciuc și Adrian Enache au un copil împreună și se iubesc de mai bine de 25 de ani. Într-un interviu mai vechi, Iuliana a declarat că o căsătorie este principalul motiv de divorț și că nu vrea să aibă acest motiv. S-au logodit când au împlinit 15 ani de relația, apoi după încă 10 ani au făcut o mare petrecere. Iubirea și înțelegerea primează pentru ei și își doresc să rămână așa.