Iulia Vântur, ABANDONATĂ în India! Drama pe care o triește românca, departe de familie. Care este, de fapt, relația dintre ea și Salman Khan!

Iulia Vântur a împlinit 39 de ani

Recent, fosta prezentatoare a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani. „Mulțumesc pentru că mi-ați făcut ziua și visața mai frumoasă.

Vă mulțumesc pentru dragostea voastră, pentru prietenie și pentru grijă. Vă mulțumesc tutror pentru mesaje”, a fost mesajul frumoasei blondine de pe o rețea de socializare.

Iulia Vântur se află de câțiva ani buni în India, loc unde activează ca actriță, model și cântăreță. În trecutul personal se știe că și-a încercat norocul în amor alături de Marius Moga, cel lângă care s-a crezut că-și va petrece totă viața, iar acum se iubește cu actorul Salman Khan.

Relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur, aproape de final? Actorul ar fi dezamăgit crunt de frumoasa blondină. De ce petrec mai mult timp separat cele două vedete decât împreună?

Salman Khan și Iulia Vântur se îndreaptă spre o despărțire?

Relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur este deja bine cunoscută presei, cu toate că cei doi n-au vrut să afirme acest lucru.

Deși trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani buni, căsătoria se lasă așteptată. Colac peste pupăză, în Paradisul indian ar fi probleme. Se pare că ar fi intervenit ceva discuții între ei, astfel că vedetele își petrec din ce în ce mai mult timp departe unul de celălalt decât împreună.

DISTRIBUIE PE: