Iulia Albu a avut în trecut doi cocoși și o găină pe post pe animale de companie. Ce „prieten” și-a luat acum

Iulia Albu și-a surprins fanii de pe Instagram, atunci când le-a arătat noul membru al familiei sale. După ce, în trecut, a avut 2 cocoși și o găină, acum, vedeta s-a ales cu o pisică din rasa Cornish Rex.

„Tadaaaa! Doamnelor și domnilor, meet Jo Belle! Jobel îl cheamă, de fapt … cel mai iubitor, «torcăcios» și somnoros Cornish Rex din galaxie. Mi-a promis că la următorul shooting va sta și el treaz bine că sunt eu gătită toată ! Păi, se poate ?! ”, a scris Iulia Albu pe rețelele de socializare

Ce a făcut criticul de modă cu găina și cocoșii pe care i-a avut?

De-a lungul timpului, Iulia Albu a stârnit numeroase controverse după ce s-a afișat cu găina pe care o avea ținută într-o zgardă. Internauții au blamat-o pentru felul în care chinuie animalele, însă acest lucru nu a intimidat-o pe Iulia Albu,

Ea a susținut întotdeauna că animalele ei nu sunt chinuite și că cei care îi aduc astfel de acuze nu înțeleg ceea ce face ea.

„Nu m-am gândit la asta. Oare puii din galantare ce părere au despre acest subiect? Nu este nimic greșit în a nu înțelege. Este profund greșit însă să blamezi argumentându-ți propria incapacitate”, a declarat vedeta, în urmă cu mai mulți ani.

Recent, în cadrul emisiunii IUmor, ea a spus și ce a făcut cu găina și cei doi cocoși ai ei. După ce păsările au murit, fosta soție a lui Mihai Albu le-a incinerat.

„Am avut 2 cocoși și o găină, «Luța Chioara». Toate aceste animale au fost conduse pe ultimul drum cu demnitate. Le-am incinerat. Și nu prin rotisare!”, a declarat Iulia Albu, la „iUmor”.

Iulia Albu își dorește să fie mireasă din nou

Iulia Albu este una dintre cele mai apreciate, cunoscute și în același timp controversate vedete din România. Aceasta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și se bucură din plin de celebritate. Creatoarea de modă a fost nu de puține ori protagonista unor controverse în lumea mondenă, însă nu a ținut cont de replicile dure ale celor din jur.

Dincolo de cariera de succes în modă, Iulia Albu se declară o femeie împlinită în viața privată. Aceasta radiază de fericire alături de actualul iubit, Mike, și are planuri de căsătorie. După divorțul scandalos de Mihai Albu, creatoarea de modă și-a refăcut viața alături de un prosper om de afaceri.

DISTRIBUIE PE: