Îti Mai Aduci Aminte De Serialul „Dr. Quinn”? Uite Cum Arata Acum Actorii Principali!

Milioane de fani din lumea întreagă au urmărit povestea de dragoste dintre Michaela „Dr. Mike” și faimosul Byron Sully.

Cum arata acum actorii din Dr. Quinn. Cele doua personaje au fost interpretate magistral de către Jane Seymour și Joe Lando, deveniți peste noapte sex simboluri. Iată cum arată faimoșii actori la 21 de ani de la încheierea serialului Dr. Quinn.

Cum arata acum actorii din Dr. Quinn

În anul 1993, CBS a dat lovitura cu serialul Dr. Quinn, Medicine Woman, serial care a depșit cu siguranță chiar și așteptările creatorilor săi, fiind recompensat cu nenumărate premii, printre care și un Glob de aur pentru cle mai bun serial și unul pentru cea mai bună actriță.

Cine ar fi crezut că un film a cărui acțiune se petrecea undeva după Războiul Civil va ajunge să țină în fața televizoarelor milioane de telespectatori? La asta a contribuit însă din plin și carisma protagoniștilor, a căror chimie de cuplu a depășit ecranul.

Dacă la Jane Seymour în rolul Dr. Quinn se așteptau mulți, alegerea lui Joe Lando în rolul lui Sully a fost lozul câștigător. De mult nu mai apăruse într-un serial așa un băiat rău…
Dacă la Jane Seymour în rolul Dr. Quinn se așteptau mulți, alegerea lui Joe Lando în rolul lui Sully a fost lozul câștigător. De mult nu mai apăruse într-un serial așa un băiat rău…

Actorul, care pe vremuri lucrase ca pizzar, cascador – și-a rupt nasul de cinci ori în accidente de motocicletă, încheieturile și chiar și falca – și, ulterior, ca actor de soap opera (a jucat în One Life to Live) – s-a potrivit mănușă în rolul misteriosului bărbat al munților care o salva de fiecare dată pe domnița aflată la ananghie. Pe scurt, Joe Lando a devenit peste noapte sex-simbol și unul dintre cei mai iubiți actori.

DISTRIBUIE PE: