Îți aduci aminte de Cornelia, dansatoarea maneliștilor care făcea furori în anii 2000? Cum arată acum și cu ce se ocupă

Cornelia, alias dansatoarea maneliștilor, s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani, astfel că de atunci și-a dorit discreție privind viața ei personală și intimă. Nu a mai făcut prea multe interviuri și nici nu și-a mai expus viața în fața curioșilor sau a fanilor. Prin urmare, mulți s-au întrebat ce mai face, cum mai arată, dar și cu ce se ocupă!

Îți aduci aminte de Cornelia, dansatoarea maneliștilor care făcea furori în anii 2000? Cum arată acum și cu ce se ocupăÎți aduci aminte de Cornelia, dansatoarea maneliștilor care făcea furori în anii 2000? Cum arată acum și cu ce se ocupă
Deși nu a mai apărut pe micile ecrane, Cornelia este foarte activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește diferite momente alături de cei dragi. Are inclusiv cont de TikTok, unde publică diferite fotografii sau materiale în care apare alături de partenerul său de viață, în călătorii sau excursii. Chiar dacă s-a retras de mulți ani din lumina reflectoarelor, succesul ei nu a fost uitat, astfel că încă este apreciată de români, dovada fiind numărul mare de urmăritori pe Internet.

Deși au trecut mai bine de 20 de ani de când Cornelia cucerea pe toată lumea cu trupul său, mișcările senzuale, cât și prin look-ul extravagant pentru vremea aceea, se pare că și acum vârsta este doar un număr pentru ea.

A reușit cu brio să sfideze timpul și și-a menținut silueta exact ca pe vremuri, însă când vine vorba despre look-ul ei din punct de vedere vestimentar, este cu totul și cu totul altul.

Dacă în anii 2000, era îmbrăcată numai în rochii sclipitoare, mulate sau cu paiete, azi, la 53 de ani, optează pentru haine simple și închise la culoare.

Cornelia, reținută cu viața ei privată
Deși este activă pe rețelele de socializare, mai ales pe Tiktok, Cornelia, alias dansatoarea maneliștilor, evită pe cât posibil întrebările de natură personală.

Se afișează cu partenerul ei de viață, însă nu a discutat despre modul în care se întreține, cu ce se ocupă, dacă are vreo afacere, sau alte detalii de acest gen. Alege ca după succesul colosal pe plan profesional să își țină lucrurile intime departe de ochii curioșilor și a fanilor și să își trăiască viața fix așa cum își dorește.

DISTRIBUIE PE: