Irinel Columbeanu a ramas fara palatul de la Izvorani!

Vestile despre situatia financiara tot mai precara a lui Irinel Columbeanu, cunoscut pana nu demult ca milionarul de la Izvorani, continua sa curga…

Acesta a ramas recent si fara faimoasa lui vila, scoasa acum de banca la licitatie pentru o suma colosala.

Vestea ca fostul milionar din Izvorani e in pragul colapsului financiar si a fost nevoit sa se mute cu chirie inr-un apartmenat din Colentina este acum urmata de una si mai trista – vila sa de la Izvorani.

Unde cu ani in urma, se filma reality show-ul ai carui protagonisti erau el si Monica, va fi scoasa la licitatie de catre banca, deoarece acesta se afla in imposibilitatea de a-si plati datoriile.

Banca la care milionarul a facut in trecut un imprumut de 5,5 milioane de euro l-a executat silit pe Irinel Columbeanu, deoarece acesta nu a mai reusit sa-si plateasca ratele, asadar omul de afaceri a ramas fara cea mai valoroasa posesie imobiliara.

Potrivit playtech.ro, vila de lux din Izvorani a fostului milionar este acum scoasa la licitatie pentru suma de 750.000 de euro.

Pentru Irinel Columbeanu trecerea de la viata de lux la cea de chirias nu a fost usoara, dar initial omul de afaceri s-a mutat cu chirie in centrul rezidential Cosmopolis.

„Irinel Columbeanu locuieste din toamna in Cosmopolis. A fost vazut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, isi face cumparaturile la supermarketul din complex. Din pacate nu mai are zambet pe buze, e destul de abatut.

Nu o duce prea bine cu banii si mai ramane in urma cu chiria si cu intretinerea”, declara, la vremea respectiva, un vecin de-a lui Columbeanu.
Ulterior, insa, Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului.

Datoriile l-au impins sa se mute din Cosmopolis, unde statea din luna septembrie a anului trecut, intr-un apartament din Colentina, si sa conduca o masina la mana a doua.

Iar lovitura data de banca vine acum sa-i puna capac omului de afaceri, care in urma cu 14 ani avea o avere estimata la 70 de milioane de euro…

sursa: viva.ro


DISTRIBUIE PE: