Irina Nu Recunoaște Că Ar Fi Avut Un Iubit. Se Teme De Gelozia Lui Liviu Dragnea. Cum Era Poreclit Fostul Lider PSD

Liviu Dragnea și-a făcut bagajele și a plecat din casa în care locuia cu mai tânăra sa iubită.

Aceasta nu a recunoscut deocamdată că ar fi avut un iubit. Irina Tănase se pare că se teme de gelozia fostului lider PSD.

Tânăra și iubitul său îi găsiseră și o poreclă lui Liviu Dragnea.

Irina nu recunoaște că ar fi avut un iubit. Se teme de gelozia lui Liviu Dragnea

Toată lumea se aștepta la o nuntă, dar a avut loc o despărțire. Liviu Dragnea și-a luat bagajele și s-a mutat din casa în care locuia cu iubita sa. Politicianul a aflat că Irina ar avea o relație cu un alt bărbat (un fost iubit). Potrivit Cancan.ro, se pare că tânăra este foarte afectată și plânge de trei zile. Deocamdată, nu știe cum ar putea să-l împace pe fostul lider PSD.

Surse apropiate celor doi susțin că Irina Tănase nu a recunoscut că ar fi fost implicată în altă relație de teama lui Liviu Dragnea, care este extrem de gelos. Totuși, în încercarea de a-l aduce acasă, se pare că tânăra ar fi dispusă să spună totul.

Cum era poreclit fostul lider PSD

Presupusul iubit al Irinei ar fi fost ajutat de un prieten pe tot parcursul relației. Se pare că acesta îi spunea soției că se întâlnește cu amicul său, atunci când o vizita pe iubita lui Liviu Dragnea.

Potrivit Cancan.ro, tânăra și amantul acesteia găsiseră și o poreclă pentru fostul șef al PSD. I-ar fi spus: Mustăciosul.

Politicianul anunța în urmă cu puțin timp că și-ar fi dorit să întemeieze o familie alături de Irina. În cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, acesta recunoștea că și-ar fi dorit să devină din nou tată.

“Este o fată pe care o iubesc, care m-a iubit și mă iubește, stând stăpână pe ea, pe picioarele ei, în această perioadă, mai grea pentru ea decât pentru mine. Eu consider actul căsătoriei ceva sfânt și nu-mi place să vorbesc înainte despre aceste lucruri.

Copii îmi doresc oricând. Iubesc foarte mult copiii. Îmi pare rău că a suferit mult această fată, ca și copiii mei, și fosta soție. Și-au asumat.

Eu le-am spus în 2017 că n-o să accept lucruri rele pentru România, și-au asumat, au avut mult de pierdut și au pierdut mult”, a declarat Liviu Dragnea.

DISTRIBUIE PE: