Ireal! Câți bani aduc lunar în casă Andra și Cătălin Măruță. Care câștigă mai mult

Publicitate

Ireal! Câți bani aduc lunar în casă Andra și Cătălin Măruță. Care câștigă mai mult

Capul familiei este moderatorul emisiunii „La Măruţă“. Câștigă, lunar, 17.000 de euro din televiziune și evenimentele private pe care le prezintă. De partea cealaltă, Andra, jurat la la „Românii au talent“, „Vocea României“ şi „Vocea României Junior“, este remunerată cu „doar” 16.000 de euro pe lună!

Publicitate

În concluzie, familia Măruță are un venit lunar de 33.000 de euro!

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în urmă cu 10 ani


Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

Alexandra Irina Măruță (n. Alexandra Irina Mihai, la 23 august 1986, Câmpia Turzii)[2] cunoscută mai bine sub numele de scenă Andra, este o vedetă de televiziune[3] și cântăreață română de muzică pop, și R&B.[4][5] Primul său disc single, Andra îl lansează în anul 2001, la doar 14 ani, menținându-se pe primele locuri de la debut până în prezent, în cadrul Romanian Top 100.[6][7]

Publicitate

Începându-și cariera muzicală de la vârsta de 7 ani, aceasta a avut prima sa interpretare la un concurs muzical intitulat Tip Top Minitop în calitate de…


Loading...
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.
About Avram 285 Articles
Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.