IONIȚĂ DE LA CLEJANI, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE MARGHERITA A FĂCUT, AFLATĂ SUB INFLUENȚA STUPEFIANTELOR, ACCIDENT. “VREAU O…”

Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident rutier sâmbătă, la ora 06.00, pe strada Norilor din București.

Polițiștii au sosit rapid la fața locului și au dus-o pe artistă la IML, din cauză că avea un comportament suspect.

Ulterior, potrivit unor surse, ar fi fost testată pozitiv cu… heroină! Tatăl artistei a aflat din presă de isprava fiicei sale și s-a dus într-un suflet la sediul Brigăzii Rutiere.

Până să intre la biroul accidente ușoare, Ioniță de la Clejani a oferit o primă reacție. Bărbatul susține că a fost vorba doar de

un accident rutier și a sărit ca ars când a fost întrebat ce părere are de faptul că Margherita ar fi fost depistată la volan sub influența substanțelor interzise.

“A fost un accident ca oricare altul!”

Dar ce se întâmplă aici? De la voi (n.r. presa) am aflat. A fost un accident ca oricare altul. Șiti voi ca era sub influenta stupefiantelor?

Vreau o dovada scrisa de la poliție”, a spus Ioniță de la Clejani înainte să intre la Direcţia Rutieră din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Ioniță de la Clejani refuză să creadă că fiica lui ar fi ajuns să consume heroină, un drog de care cu greu de mai poți lăsa.

Totodadă, nu exclus ca bărbatul să realizeze abia în aceste momente că trebuia să fie mai aspru și să nu le ofere copiilor săi totul pe tavă.

Consumul de droguri, o problemă reală în familia Clejanilor

Consumul de droguri pare să fie o problemă în familia lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani. Anul trecut, în martie,

Fulgy, fratele Margheritei, a fost internat la un centru de dezintoxicare, prin hotărâre judecătorească.

Până să ajungă la dezintoficare, Fulgy a fost pionul principal în diverse diferende. Iute la mânie, acesta a atras atenția asupra sa mai peste tot pe unde a fost prezent.

A avut, de asemenea, la fel ca și sora lui, interacțiuni cu poliția. Totul din cauza faptului că era narcoman. scrie cancan.ro

DISTRIBUIE PE: