Ioana avea doar 29 de ani, dar a decis sa-si ia viata. Oamenii au crezut că este vorba despre o păpușă aruncată. Dumnezeu sa o ierte

Tânăra în vârstă de 29 de ani, găsită fara viata și complet dezbrăcată în fața unui bloc din București, după ce ar fi căzut de la etaj, era medic veterinar și locuia cu chirie în blocul lângă care a fost găsită.

Ioana Țîrlea avea 29 de ani și locuia cu chirie la etajul 6 în blocul de pe Șoseaua Vitan-Bârzești din București.

În același apartament, spun vecinii, locuia și iubitul Ioanei, un tânăr în vârstă de 30 de ani.

Noaptea trecută, Ioana, care avea o depresie din cauza faptului că nu își găsea un loc de muncă, se afla singură în apartament.

De altfel, polițiștii au descoperit că ușa apartamentului era încuiată cu cheia în yală, din interior, în timp ce iubitul tinerei era plecat de acasă.

La scurt timp după miezul nopții, Ioana Țîrlea a fost găsită fără suflare, pe betonul din fața blocului, de mai mulți vecini care treceau prin zonă.

Oamenii au crezut inițial că este vorba despre o păpușă aruncată, însă când s-au apropiat au descoperit că era o tânără care căzuse de la etaj.

Disperați, martorii au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, dar și echipaje de Poliție.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru o salva pe Ioana, rănile suferite în urma căzăturii de la etajul 6 fiindu-i fatale.

Ioana, tânăra găsită moartă și dezbrăcată în București, era medic veterinar

Polițiștii din București, împreună cu un procuror de caz, au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care Ioana Țîrlea și-a pierdut viața.

De asemenea, ancheta trebuie să răspundă la numeroase întrebări care au rămas fără răspuns, cu atât mai mult cu cât, tânăra nu a lăsat niciun bilet de adio înainte de a fi găsită fără viață.

Un alt aspect care adâncește misterul morții tinerei se referă la faptul că aceasta a fost găsită complet dezbrăcată, un lucru destul de neobișnuit în cazul sinuciderilor de acest gen.

Totodată, anchetatorii îl vor audia și pe iubitul Ioanei, în speranța că vor obține informații relevante pentru a explica această tragedie.

DISTRIBUIE PE: