Intrare prin efracție în Parlamentul României. Jandarmii au intervenit de urgență

Intrare prin efracție în Parlamentul României chiar în a doua zi de Crăciun. Autoritățile au intervenit de urgență. Totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, 27 decembrie. Ofițerii SPP au prins un bărbat care încerca să intre în birouri.

Intrare prin efracție în Parlamentul României

Un bărbat a intrat în clădirea Parlamentului după ce a sărit gardul și a spart un geam. Se pare că persoana respectivă se afla în stare de ebrietate și venea de la o petrecere.

Nu se cunosc motivele pentru care a decis să intre în Parlamentul României, cert este că luni dimineață, în jurul orei 04.00, jandarmii care asigură paza interioară a Parlamentului au sesizat Secția 17 Poliție că au depistat în clădire un cetățean care era băut. Bărbatul încerca să intre în birourile din interiorul clădirii. El a fost prins și condus la Secția 17 Poliție.

Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam și ar fi pătruns în clădire. Bărbatul a fost condus la Secția 17 Poliție. Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul, a precizat Poliția Capitalei.

Cine este bărbatul care a intrat prin efracție în clădirea Parlamentului

Conform unor surse, bărbatul care a intrat prin efracție în clădirea Parlamentului României este un cetățean irlandez care plecase de la o petrecere, beat fiind, și a confundat hotelul în care era caza cu clădirea Parlamentului. Acesta le-ar fi spus oamenilor legii că nu știe cum a ajuns acolo și că tot ce voia era să ajungă în camera de hotel.

În acest caz polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere și violarea sediului profesional.

Zilele trecute au fost proteste în fața Parlamentului României. Protestatarii AUR au forțat intrarea în curtea Parlamentului și au încercat să intre în clădire. Ei au fost opriți de către jandarmi, în timp ce SPP a blocat intrările în Parlament. Protestatarii le-au cerut parlamentarilor să nu adopte certificatul verde.

DISTRIBUIE PE: