certificatul COVID-19! Ar putea fi înlocuit cu un microcip implantat în piele, făcut de o companie suedeză

Suedia a introdus , la începutul lunii decembrie, noi reguli privind accesul oamenilor la evenimentele cu mai mult de 100 de persoane. Pentru că obligația lor este să aibă certificat verde, s-a început introducerea microcipurilor sub piele. Până acum, aproape 6.000 de oameni au fost microcipați.

O companie suedeză a creat un microcip, o alternativă mai rapidă a certificatul verde.

Certificatul verde digital ar putea fi înlocuit de microcipuri

O companie suedeză a creat un microcip care poate fi implantat în piele și care poate fi scanat exact ca un certificat verde digital . Microcipul, creat de firma tehnologică Dsruptive Subdermals, este scanabil și se introduce foarte ușor sub piele.
„Am un implant de cip în braț și am programat cipul astfel încât să am certificatul meu COVID pe cip, iar motivul este că vreau să-l am mereu accesibil”, a spus Hannes Sjoblad, director general al Dsruptive Subdermals.

De asemenea, Sjoblad Hannes a arătat cum se scanează cipul cu telefonul său, astfel încât să se afișeze un document PDF care prezintă toate detaliile certificatului ei verde.

Cât costă un implant cu microcip în Suedia

Pentru un astfel de microcip, suedezii trebuie să scoată din buzunare 100 de euro. Deși a mărturisit că mulți „oameni văd implanturile de cip ca pe o tehnologie înfricoșătoare, ca pe o tehnologie de supraveghere”, Hannes Sjoblad a transmis că microcipurile ar trebui privite ca o simplă etichetă de identitate.

Hannes Sjoblad a transmis că aceste microcipuri nu au baterie, nu pot transmite singure semnale, nu pot dezvălui niciodată locația în care purtîtorii se află. Microcipurile se activează doar când sunt atinse cu telefonul.

„Este ușor să actualizați implantul, puteți folosi o aplicație pe telefon pentru a schimba ceea ce este pe cip.

Așa că pot adăuga informații noi pe cip în fiecare zi — ieri a fost profilul meu de Linkedin, azi este certificatul meu COVID, mâine ar putea fi altceva. Sunt convins că această tehnologie este aici pentru a rămâne și ne vom gândi că nu este nimic ciudat să ai un implant în mână”, a mai transmis directorul general de la Dsruptive Subdermals.

DISTRIBUIE PE: