Îndrăgita Carmen Tănase a ajuns la un pas de moarte! Diagnosticul teribil al medicilor, în primul comentariu

Carmen Tănase, la un pas de moarte în urmă cu trei ani. Îndrăgita actriță a trecut prin momente cumplite, iar dacă medicii nu interveneau la timp și nu ar fi operat-o ar fi paralizat total. În urma unui RMN, îndrăgita actriță a descoperit că suferă de o boală gravă.

Carmen Tănase, la un pas de moarte în urmă cu trei ani. Care au fost primele simptome

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Are o carieră impresionantă care se întinde pe zeci de ani, timp în care a interpretat roluri atât pe scena marilor teatre din țară, cât și în filme sau seriale extrem de apreciate.

În urmă cu trei ani, îndrăgita actriță a fost la un pas de o tragedie. Totul a pornit cu o durere de picior, care s-a dovedit ulterior cauzată de o tumoare la măduvă. Carmen Tănase a fost operată de urgență de medici după ce au aflat, în urma unui RMN, că prezenta un risc crescut ca respectiva formațiune tumorală să îi secționeze măduva și să rămână paralizată total.

„Mă durea piciorul , îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu. Uneori îngheța, alteori aveam ace așa în el. Și am zis, ‘cu siguranță de la coloană’.

Aveam problemele mele cu colana și am zis să mă duc să-mi mai fac un RMN și, din greșeală, s-a deschis câmpul ăla la RMN mai mult. Și după ce am stat 45 de minute acolo mi-au zis ‘Mai intrați o dată’ și mi-au pus un grilaj pe cap. Și după, am văzut o atmosferă acolo, intrau unii, alergau, vorbeau în șoaptă.

Domnul doctor de acolo de la RMN mi-a zis: ‘Se întâmplă că aveți o tumoră pe măduvă’. Asta se întâmpla acum trei ani.

Mi-au arătat-o.. măduva se subția și stătea să se rupă și a zis că nu mai e timp, pentru că din clipă în clipă, se poate întâmpla ca aia să se rupă și dacă se rupea măduva, pericolul era paralizie de la gât în jos. În trei zile m-am operat”, a povestit actriţa la emisiunea Vorbeşte Lumea.

DISTRIBUIE PE: