Kamara trece printr-o perioadă cumplită. Fiul lui are nevoie de 100.000 de euro pentru operații: „Până acum am strâns 16.000”

Perioadă dificilă pentru Kamara, care face eforturi colosale pentru a-i putea oferi fiului său, Leon, o șansă la o viață normală și sănătoasă.

După ce a fost de mai multe ori în Turcia, pentru intervențiile cu celule stem, micuțul mai are încă de trecut numeroase hopuri pentru a-și îmbunătăți starea.

Din păcate, acest operații înseamnă și investiții financiare costisitoare, pe care Kamara și fosta soție, Oana, se chinuie să

poată să le facă. Leon are nevoie de 100.000 de euro pentru intervențiile sale, reușind să strângă până acum doar 16.000 de euro din totalul necesar.

Leon trebuie operat în Spania și SUA

Urmează ca Leon să treacă printr-o operație importantă în Barcelona, Spania, programată pe data de 27 iulie. În funcție de rezultatele acesteia, mai urmează o serie de intervenții și în SUA.

„În America, în funcție de cea de-a două operație vom știi dacă o facem și pe a  treia, de ortopedie, dacă va mai fi nevoie.

Totalul operațiilor cu toate costurile, cu tot cu transporturi, cazare, cu tot ce trebuie și cu toate tratamentele care se vor ține acolo după operații,

în ambele locuri, se ridică la 100.000 de euro”, a declarat Kamara, pentru Click!

Chiar dacă au strâns foarte puțin din suma totală de care au nevoie, Kamara și Oana nu renunță.

„Facem tot ce putem să adunăm de pe unde se poate ca să facem toate operațiile pentru Leon! Deocamdată să trecem de cea din Spania!

Eu și Oana, mama lui, vom pleca împreună cu Leon, toți trei vom merge acolo pentru aceste intervenții, pentru că amândoi avem grijă de el!”, a mai spus Kamara. scrie spynews