INCREDIBIL! ÎN CE STARE SE AFLĂ FEMEIA DIN GHERLA CARE A AVUT REACȚIE ADVERSĂ LA VACCINUL ANTI-COVID

În urmă cu câteva zile, o femeie de 55 de ani din Gherla, județul Cluj, a suferit o reacție adeversă după ce i-a fost administrat vaccinul anti-COVID. Ea a fost transportată de urgență la spital în stare conștientă pentru verificări amănunțite.

Ulterior, s-a stabilit faptul că femeia de 55 de ani nu a suferit un șoc anafilactic, ci a avut o stare de lipotimie, cu valori ridicate ale glicemiei.

Femeia a fost transportată cu Ambulanța la Spitalul Gherla,

acolo unde i s-au efectuat analize amănunțite, fiind sub monitorizarea medicilor, potrivit subprefectului Cluj, Irina Muntean.

“A venit ambulanța și a transportat-o la Spitalul Gherla,

unde a fost internată cu stare post vaccinare anti Covid. Acum e stabilă, sub observație, nici vorbă de șoc anafilactic”, potrivit romaniatv.net.

Martorii au povestit că pacienta a venit galbenă la față ș se simțea, vizibil, foarte rău.

Ambulanța a venit la ea după o oră

După ce a sunat la 112, ambulanța a ajuns la femeie după aproximativ o oră.

”S-a sunat de urgență la 112 și am așteptat mai bine de o oră să vină ambulanța. Colega noatră era galbenă la față. Nici nu m-am putut uita.

Au ținut-o în ambulanță mai bine de 30 de minute după care au dus-o la spitalul din Gherla”, au declarat colegii săi.

„În urma discuției cu echipa de medici care asistă procesul

de vaccinare a rezultat faptul că persoana în cauză a prezentat o stare de lipotimie motiv pentru care a fost solicitat serviciul de ambulanță,

în prezent fiind internată în Spitalul Municipal Gherla cu Stare

post vaccinare anti Covid 19 și va rămâne în continuare spitalizată pentru monitorizare”a transmis DGASPC Cluj, potrivit sursei citate. scrie cancan.ro

DISTRIBUIE PE: