Incredibil! Cum se simte copilul, de 13 ani, bătut în parc?! Imagini emoționante cu minorul aruncat la pământ

Un caz șocant a avut loc, duminică 7 februarie 2021, într-un parc din Hunedoara. Un bărbat aruncă cu bestialitate un copil la pământ, apoi pleacă. Imaginile au fost surprinse de un părinte aflat în parc.

Un băiat, în vârstă de 13 ani, a fost aruncat la pământ de tatăl unui alt copil, chiar în incinta locului de joacă.

Cazul a avut loc, duminică 7 februarie, într-un parc din Hunedoara. Părinții aflați în parc au asistat la scenele de groază, însă, nimeni nu i-a sărit minorului în apărare.

Supărat după ce fiul său, în vârstă de 7 ani, și un alt minor, de 13 ani, s-au certat un bărbat a decis să-i face dreptate copilului său. Omul, în vârstă de aproximativ 29 de ani, a mers direct în zona locului de joacă și i-a băgat mâna în gât băiatului.Imediat l-a izbit cu putere de pământ.

Părinții aflați în parc au asistat neputincioși la întreaga scenă, însă, nimeni nu a făcut nimic. Imaginile au un puternic impact emoțional. În clipul video, realizat de un alt părinte, se poate observa cum micuțul își dă ochii peste cap.După câteva secunde bune, o mămică se ridică și merge grăbită spre copilul neajutorat. Acesta stă nemișcat, la pământ, și plânge speriat.

Tatăl bătăuș și-a snopit și fiul în bătaie
După ce i-a aplicat pedeapsa copilului, de 13 ani, bărbatul merge grăbit spre fiul lui. Îl ia și pe acesta de guler și aruncă cu el la pământ, nervos, sub privirile oamenilor aflați în parc.Întreaga scenă a fost filmată și văzută de toți minorii și părinții aflați în parcul din Hunedoara. Cazul șocant a revoltat o țară întreagă.

„În urma cercetărilor, polițiștii au reușit să îl identifice pe prezumtivul autor al faptei.Este vorba de un tânăr de 29 de ani din municipiul Hunedoara. Acesta a fost condus la sediul Poliției municipiului Hunedoara pentru audieri, urmând a fi reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violente, respectiv violență în familie”, a spus Bogdan Nițu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Conform anchetatorilor, minorul de 13 ani a fost trântit la pământ chiar de unchiul său.

Polițiștii spun că au fost sesizați în urma unui apel la 112. Polițiștii au stat de vorbă cu martorii și au aflat că incidentul s-a petrecut în urma unei neînțelegeri între cei doi copii.

Copilul de 13 ani a fost dus la spitalul municipal pentru investigații. Băiatul nu a suferit leziuni grave.

După filmarea postată în spațiul online, oamenii legii l-au identificat pe agresor și l-au audiat. El a declarat că i-a văzut pe fiul și pe nepotul său în timp ce se certau și a dorit să le aplice o corecție.

„Vino aici, f… morţii m****i”, sunt cuvintele pe care bărbatul i le adresează copilului, care era deja foarte speriat.

„Urmare a imaginilor apărute azi pe o rețea de socializare, în care se observă cum un bărbat a izbit de pământ un minor, acesta rămânând inconștient la sol, polițiștii hunedoreni au identificat bărbatul în cauză și l-au #reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, faptă prevăzută de art. 193, alin. 1 din Cod Penal și violență în familie, faptă prevăzută de art 199 din Cod Penal raportat la art. 193 din Cod Penal, ambele cu aplicarea art. 38 din Cod Penal întrucât, din cercetări, a reieșit că și-a bătut și propriul copil.

Mâine, polițiștii îl vor prezenta pe cel în cauză judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea de #arestare_preventivă. Mulțumim tuturor cetățenilor care au sesizat comiterea faptei. Nu putem tolera violența sub nicio formă!

Later edit: copilul de 13 ani este în stare bună și nu a suferit leziuni grave, însă va rămâne în această noapte internat în spital pentru investigații medicale suplimentare”, este mesajul postat pe pagina de Facebook “Polițiștii au umor”.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe și pentru violențe în familie. Conform postului de televiziune RTV, copilul aruncat la pământ a suferit fractură de craniu. scrie kanald.ro

DISTRIBUIE PE: