INCREDIBIL! Criminalul era imbracat cu hainele Alexandrei in momentul perchezitiilor? Fotografii halucinante!

Detalii halucinante in cazul Alexandrei, fata care a sunat la 112 anuntand ca este rapita.

Oamenii de pe retelele de socializare au observat cateva detalii absolut incredibile si anume ca in momentul perchezitiilor, presupusul criminal purta pe umeri o bluza galbena, vizibil prea mica pentru el. Imediat acestia s-au gandit ca este posibil sa fie bluza Alexandrei, care avea o fotografie cu obiectul vestimentar.

Bineinteles, acest lucru nu este demonstrat si nici politia nu a dat niciun punct de vedere cu privire la acest detaliu.
Voi ce credeti?

Fostul șef al Poliției spune că Alexandra ar fi spus „Vine, vine”, făcând referire la faptul că Gheorghe Dincă ar fi venit spre ea cu intenția de a-i face rău.

Ioan Buda a declarat că acestea ar fi fost ultimele clipe din viața adolescentei în vârstă de doar 15 ani, scrie Digi24.ro.

Ioan Buda a mai spus că polițiștii prezenți în fața „casei ororilor” ar fi vrut să intre, însă nu au fost lăsați de procurorul de caz, iar din acează cauză operațiunea de salvare a întârziat.

Unii dintre ei au revăzut postările făcute pe Facebook de aceasta înainte să fie răpită și omorâtă în Caracal, iar un mesaj dureros le-a atras atenția și i-a cutremurat.

În vârstă de 15 ani, Alexandra Măceşanu a dispărut fără urmă în urmă cu două zile, iar aseară, ea a reușit să sute la 112, oferind informații despre locul în care este ținută fără voia sa.

Din nefericire, oamenii legii nu au reușit să ajungă la timp ca să o salveze, potrivit unor surse din achetă. Cu câteva zile înainte să fie răpită de Gheorghe Dincă, presupusul criminal, adolescenta a distribuit o poză pe care era scris mesajul:

“Dacă durerea vine vine și fericirea – ai răbdare”.

Recitind aceste gânduri mulți dintre apropiații Alexandrei Măceșanu au izbucnit în lacrimi și se gândesc cu groază la chinurile în care aceasta a murit, dar și la ziua în care își vor lua rămas bun de la ea.

sursa: kanald.ro

DISTRIBUIE PE: