Impresarul lui Petrica Mitu Stoian, atac dur la adresa surorii artistului: „A spus asa ceva, minte”

Dupa ce Maria Tarchila, sora regretatului artist Petrica Mitu Stoian, a spus ca Doru Gusman ii controla viata interpretului de muzica populara, impresarul a rabufnit.

De asemenea, sora solistului l-a acuzat ca i-ar fi luat toata averea si ca nici macar nu-l lasa sa-si vada familia.

„Avem martori care spun ca ar fi fost fortat sa puna toata averea pe numele lui, nu stiu, vorbim si noi in necunostinta de cauza. Noi eram in relatii normale cu Petrica, dar cu familia nu.

Nu ne-am vizitat de ani de zile, nu ne primea in casa, nu ne accepta, eram eliminati de acolo. Nu aveam noi ce cauta la el acasa.

Daca noi mergeam la Craiova ne intalneam la benzinarie sau la o terasa. Nu ne-am certat, dar era eliminata multa lume, cum a fost si Niculina (n.r. Stoican)”, a mai spus Maria Tarchila.

Artistul nu primea pe nimeni in casa

„Nu l-am intrebat de ce nu putem merge acasa, am crezut ca nu e el (n.r. impresarul Doru Gusman) de dialog, nu-i placea de noi, nu stiu ce avea cu noi. Nu voia sa fim in preajma lui. Poate credea ca-l influentam cu ceva, nu stiu. Ne mai suna uneori sa ne intalnim toti, stabileam, si el nu venea. Ori ii facea un program si nu putea sa vina, nu era lasat sa vina. Ori venea pe ascuns si il suna.

Auzeam cum tipa la telefon ‘ce cauti tu acolo?’. I-a controlat viata, nu a avut viata lui. El era liber, cand era cu ei era mereu stresat. O sa aflam noi si de ce era asa de constrans de aceasta familie. Nu-l lasa cu noi, cu nimeni”, a mai spus sora artistului.

Doru Gusman spune ca nu sunt adevarate acuzatiile femeii.
” Este minciuna 100%! Este minciuna 100%! Deci daca ea a spus asa ceva, minte! Cum sa fie adevarat asa ceva? Eu nu am nimic de mostenit de la el, eu ce am, am casa mea.

El nu mi-a facut niciun fel de act. Omul nu stia ca moare. Nu este adevarat! Casa este pe numele lui. Bunurile care sunt pe firma sunt acolo, se pot verifica, nu este problema. Nu am pus stapanire pe nimic. Sa faca taxa de succesiune si sa intre (n.r.: in posesia bunurilor). Suntem 50%, in firma administrator, in una este Petrica Mitu Stoian cu mine si in cealalta este el cu sotia mea, care nu mai este”, a spus impresarul, potrivit wowbiz.ro.

Doru Gusman, despre zvonurile ca circula cu masina regretatului artist
„Nu este autoturismul lui, este autoturismul nostru, este pe firma, este al firmei unde suntem amandoi administratori. De unde stie dansa ca este numai al lui.”, a declarat Doru Gusman.

„E o alta minciuna, deci numai minciuni sunt! Exact cum spuneau ca este casa pe firma, ca este apartamentul de 400.000 de euro in Primaverii, ca este al doilea apartament la mare, astea sunt doar minciuni.”, a mentionat Doru Gusman.

Doru Gusman spune ca nu este adebarat ca nu-l lasa pe Mitu Stoian sa se vada cu familia.
„Cum adica nu i-am lasat eu? Daca ei au vrut sa se vada in benzinarie, s-au vazut in benzinarie. Petre nu m-a intrebat niciodata. Nu s-a starnit, nu a aparut vreun razboi intern”, a mai spus impresarul lui Petrica Mitu Stoian.

DISTRIBUIE PE: