Imagini incredibile cu Sorina și sora ei vitregă, în America! Ipostazele i-au scandalizat pe mulți

Au apărut noi imagini care arată ce viață duce Sorina în America. Fetița din Baia de Aramă a fost adoptată de o familie de români de peste ocean, după ce timp de șapte ani a fost crescută de părinți adoptivi.

Sora vitregă a Sorinei este foarte activă pe rețeaua socială TikTok, acolo unde postează diverse filmulețe amuzante. De această dată, i s-a alăturat și Sorina, însă gesturile pe care le fac cele două au fost considerate de mulți scandaloase. Sorina și sora ei vitregă, Ava, mimează fumatul și chiar fac gesturi obscene și înjură. Totodată, în alte imagini Sorina dansează lasciv și chiar se atinge în zonele intime, fiind filmată chiar de către sora ei vitregă.

Sorina s-a adaptat în America

După ce Sorina a trăit o adevărată traumă atunci când a părăsti România, fiind obligată să plece de lângă oamenii care i-au fost părinți timp de șapte ani, acum lucrurile stau ceva mai bine. Fetița a luat cursuri de pian și înot și pare că se înțelege bine și cu frații ei vitregi.

Acum, cei care au grijă de ea sunt Gabriel și Ramona Săcărin, doi români plecați în Statele Unite ale Americii de mulți ani, care în urmă cu ceva timp s-au gândit să adopte un copil din România. Însă imaginile care sunt postate în mediul online de sora vitregă a Sorinei i-au scandalizat pe mulți, motivând că fetița nu primește o educație potrivită acolo și ar trebui să se întoarcă în România. conform stiri24.biz

DISTRIBUIE ARTICOLUL
Loading...

Avram

Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.