Imagini crunte cu o fetita de 9 ani din Baia de Arama, luata cu mascatii, cu forta, din casa in care a crescut VIDEO

Imagini greu de urmarit au fost surprinse in aceasta dimineata in Baia de Arama, Mehedinti, unde o fetita de 9 ani a fost luata cu forta din casa in care a crescut.

Fetita a fost pur si simplu smulsa de langa cei care au crescut-o de catre politisti si o angajata a Directiei de Asistenta Sociala.

„Mami, nu vreau sa plec!” tipa Sorina cu toata puterea cand persoanele straine au intrat in camera ei la Baia de Arama si au luat-o cu forta pentru a o trimite in America, la o familie care ar fi infiat-o.

Sorina a inceput sa fuga prin casa, fugarita de strainii de neinduplecat. Si Andreea, surioara ei mai mica, a fost ingrozita de scenele care i se derulau in fata ochilor. Politistii au venit cu mandat de perchezitie, cu avocat si cu persoane de la Directia de Asistenta Sociala.

Nimic nu i-a impiedicat s-o ia pe fetita din familia in care a crescut, nici tipetele pline de disperare ale copilului, nici tatal distrus de durere, nici mama care a crescut-o si care a lesinat cand a vazut ce i se intampla Sorinei.

Micuta a fost luata din orfelinat si crescuta aproape 10 ani de familia din Mehedinti. Barbatul si femeia au reusit s-o adopte legal doar pe una dintre fete, pe Andreea. Sorina a fost adoptata de o familie din Statele Unite ale Americii, insa cei din Mehedinti nu au fost instiintati de acest lucru, scrie observator.tv.

Sorina a fost urcata cu forta in masina autoritatilor si dusa in Craiova de unde urmeaza sa fie trimisa in America, la familia care a infiat-o.

DISTRIBUIE PE: