Imaginea explozivă cu Vulpița lovită la ochi: ” Nici măcar machiajul ăsta nu-i mai acoperă vânătăile…rușine…”

Vulpița și Viorel sunt pe buzele tuturor, după ce Emily Burghelea a anunțat în direct la TV că Veronica este bătută constant de soțul ei.

După acest episod, Viorel a ridicat mâna să o lovească pe Vulpița chiar în timpul emisiunii.

Fanii au tras un semnal de alarmă după ce Veronica a postat o imagine în care apare machiată strident, fotografie în care fanii speculează că aceasta și-a ascuns vânătăile.

Vulpița, vânătă la ochi după bătăile încasate?

Vulpița a postat pe Instagram o imagine în care apare strident machiată. Machiajul este unul spre negru, în mare parte din culori inchise, menite să ascundă vânătăile pe care le Vulpița le are de la Viorel, spun fanii.

Fotografia a fost postată la câteva ore după ce Veronica a fost la un pas să fie bătută în platoul Acces Direct, chiar în timpul emisiunii în direct, de la Antena 1, de către Viorel.

Imaginea postată de Vulpița a făcut furori pe Instagram

Mirela Vaida a intervenit și spiritele s-au calmat, după acest episod. Întâmplarea întărește spusele asistentei tv Emily Burghelea, care a mărtursit tot în direct că Vulpița ia bătaie de la Viorel.

” Ce o tot machiați…nu e destul că a bătut-o Viorel? / Nici măcar machiajul ăsta nu-i mai acoperă vânătăile…rușine… / Arăți de parcă te-a lovit trenul / Pari mai bătrână cu machiaj”, au scris fanii Acces Direct la imaginea postată de Vulpița pe rețeaua de socializare.

Vulpița a primit o mașină de la Rafaelo

Scena cu violențele din platou a pornit după ce Rafaelo i-a cumpărat o mașină Vulpiței. Reacția lui Viorel a fost pe măsură, iar de aici a pornit un adevărat scandal.

” Veronica, ți-am luat mașină! Surpriză! Imediat o să vezi surpriza. Am dat Mustang-ul meu și diferența și ți-am luat ție o mașină. Deci pe tine te cheamă Maki, da? Așa că ți-am luat mașina cu Maki la număr. Ți-am luat mașină special pentru tine.”, a zis Rafaelo pe vlogul de pe Youtube.

Vecinii din Blăgești confirmă violențele

Mai mult decât atât, vecinii soților Stegaru susțin că socrii Vulpiței știau chinurile prin care era nevoită să treacă femeia, însă nu au intervenit niciodată pentru ea. Totodată, vecinii celor doi au mai precizat că toată lumea din comună știe că Viorel se comportă urât cu Veronica.

” Nu s-a întâmplat o dată, ci de foarte multe ori. Aici, la noi, toată lumea știe că o bate și îi vorbește și foarte urât. Era mai tot timpul plină de vânătăi, săraca. Vara se îmbrăca în haine cu mânecă lungă, să nu se vadă. ”, au mărturisit vecinii. scrie fanatik

DISTRIBUIE PE: