Supărat, după ce s-a zvonit că a murit, Florin Piersic a reacționat. Marele actor a făcut declarații dure: ”Virusul ăsta atacă plămânii, nu capul”

Florin Piersic a reacționat dur, după ce s-a zvonit faptul că a murit. Marele actor a clarificat întreaga situație printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Marele actor, Florin Piersic, s-a confruntat cu o situație extrem de neplăcută. Ajuns la 84 de ani, vedeta a primit vestea că a murit, deși el este acum într-o formă de zile mari.

Florin Piersic s-a luptat de-a lungul anilor cu ceva probleme de sănătate, însă acum, starea de sănătate a actorului este una foarte bună și nici vorbă de spital sau de moarte.

Chiar și așa, au apărut zvonuri cum că marele actor a murit, iar în urma acestei știri false, actorul a fost copleșit de mesaje și apeluri de la prieteni, rude ori fani.

După ce a descoperit că totul a plecat de la un zvon total neadevărat, care a panicat multă lume, Florin Piersic a clarificat situația pe pagina sa de Facebook, acolo unde a postat un mesaj prin care i-a luat puțin la rost pe cei care au zvonit moartea sa.

Legendarul Florin Piersic trece Prutul: Chișinăul va fi marcat de ...

“Măi, copii! Eu am înțeles că virusul ăsta atacă plămânii, nu capul! Sună telefonul ca la foc și sunt întrebat: Dom’ Florin, e adevărat că ați murit? Scrie în Internet că să vă odihniți în pace”, așa și-a început Piersic mesajul. 

Ulterior, cu un ușor iz de amuzament, iubitul actor a dezvăluit motivul pentru care a ales ca în această perioadă să nu mai apară în spațiul public, dar și faptul că se simte bine, iar moartea sa a fost doar un zvon fals. 

Păi, de odihnit, mă odihnesc eu forțat de virus, da’ nu mă odihnesc cu floarea în gură! E adevărat că în situația asta grea pentru mulți, am găsit că e bine și frumos să nu ies și eu pe Internet sau TV să vă dau tot felul de sfaturi, că știți voi, fiecare, ce aveți de făcut. Eu mă gândesc la voi cu speranța că va veni, sper, cât mai curând, ziua în care ne vom privi din nou în ochi, iar zilele astea vor rămâne în urmă ca un vis urat. Mă gândesc cu mare tristețe la toți cei care au de suferit și va îmbrățișez cu toată dragostea mea pe voi, cei care va gândiți la mine. Mereu al vostru, VIU, Florin Piersic”, a scris marele actor pe pagina sa de Facebook. 

Piersic se află acum la Cuj-Napoca, acolo unde trăiește această perioadă de izolare în liniște, respectând restricțiile impuse de autorități. 

DISTRIBUIE PE: