Imaginea care a devenit virală! O mamă și-a pus bebelușul pe jos, în aeroport, apoi a butonat telefonul. E îngrozitor ce a urmat

O mamă a fost trasă la răspundere de către oamenii de pe internet, după ce a fost pozată în timp ce stătea pe telefon, iar bebelușul pe jos, în aeroport.

Femeia a fost surprinsă în timp ce stătea pe un scaun, în aeroport, cu bagajele lângă ea, însă bebelușul ei era pus jos, pe un prosop. Dar care este, de fapt, povestea în spatele acestei fotografii?

Imaginea care a devenit virală pe rețelele de socializare a stârnit foarte mult interes oamenilor.

Aceștia au judecat-o pe femeie, atribuindu-i diferite sintagme jignitoare, precum ”mamă denaturată”, ”mama groaznică”, dar și un val de critici dure care au afectat-o foarte mult.

Imaginea a fost distribuită pe rețelele de socializare cu mesajul celebrul al lui Albert Einstein: „Mi-e teamă de ziua în care tehnologia va fi mai importantă ca relațiile interumane.

În lume va exista o generație de idioți”.

Chiar și-așa, oamenii s-au grăbit să o judece pe femeie, spunându-i că este o mamă denaturată, însă, adevărul este altul.

Molly Lensing, care este de profesie asistent medical la o clinică de pediatrie și mai are acasă doi copii, rămăsese blocată în aeroportul din Colorado de peste 20 de ore, alături de fetița ei de doar două luni, după ce zborul lor a fost anulat.

„Anastasia stătea în căruciorul ei de prea multe ore, iar eu aveam mâinile obosite de la ținutul în brațe și de la bagaje.

Avea nevoie de spațiu ca să se întindă, iar eu trebuia să comunic cu toți membrii familiei, care se întrebau unde suntem”, a explicat Molly.

Mama a avut o experiență neplăcută în aeroportul din Colorado, iar imaginea a circulat pe internet fără voia ei: „Simțeam că mi-a fost violată intimitatea.

Lucrez la o clinică de pediatrie și îmi era teamă ca nu cumva șeful sau unul dintre colegii mei să vadă poza și să fiu dată afară. Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat”.

DISTRIBUIE PE: