A murit, însă nu e uitată de fostul iubit! Ticy a lansat o nouă piesă cu Denisa Răducu. Cum a fost posibil. ”Ia-mă de mână, iubirea mea” VIDEO

Denisa Răducu a plecat mult prea devreme dintre noi, iar în urma sa a lăsat o durere imensă. Ticy, fostul iubit al artistei

își amintește cu drag de momentele frumoase petrecute cu ea, iar în semn de omagiu a lansat împreună cu aceasta o piesă pe care o aveau înregistrată cu mult timp înainte de a se stinge din viață. 

Durerea pe care Denisa Răducu a lăsat-o în rândul tuturor celor care au cunoscut-o e mare, deoarece tânăra avea

toată viața înainte și putea să-și bucure fanii și familia mulți ani, așa cum o făcea de fiecare dată. Din păcate, la vârsta de 27 de ani s-a stins fulgerător, iar de atunci tuturor le e greu să creadă că nu mai e. 

Așa se întâmplă și pentru Ticy, cel cu care cântăreața s-a iubit. Cei doi au colaborat mult timp și pe plan profesional

și au înregistrat multe piese, iar cu doar ceva timp înainte să spună ”adio” acestei lume, Denisa și fostul iubit au înregistrat o piesă, dar care nu a mai apucat să fie lansată! 

Totuși, iată că în semn de iubirea pe care i-a purtat-o, dar și de respectul oferit, Ticy le-a oferit fanilor Denisei o surpriză. Aceasta a publicat un videoclip cu piesa pe care cei doi urmau să o lanseze, în cazul în care Denisa trecerea peste acele momente grele. 

”Ia-mă de mână, iubirea mea” este cea mai recentă piesă a cântărețului în care vocea Denisei se aude la fel ca altădată, așa

cum a obișnuit de-a lungul anilor. Durerea e și mai mare pentru cei care privesc și videoclipul. Deși ar fi trebuit să apară amândoi, Ticy apare singur, abătut, dar în semn de respect pentru Denisa, într-o ținută neagră. 

Nu este pentru prima oară când artistul face acest gest, iar în ultimul timp a mai postat câteva astfel de momente muzicale care au rămas în arhiva sa personală. 

Denisa Răducu s-a stins din viață pe data de 23 iulie 2017, după ce s-a luptat mai mult timp cu o boală grea. Aceasta a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular, un cancer la ficat extrem de agresiv.

În ciuda tuturor eforturilor medicilor, aceasta nu a mai putut lupta cu boala, iar la ora 04:00 a dimineții de 23 iulie, aceasta a intrat în stop cardio-respirator. scrie spynews

DISTRIBUIE PE: