Idei practice si superbe pentru a decora pereții casei tale într-un mod foarte frumos. Prietenii te vor invidia!

Casa ta trebuie sa devina caminul tau, de aceea investim intotdeauna atat efort, cat si bani in a decora cat mai bine cu putinta, pentru confort si pentru sentimentul placut oferit de propriul camin.

Dar ce te faci in situatia in care nu ti-au mai ramas suficienti bani de decorat, dupa ce ti-ai cumparat casa?

Ei bine, in nici un caz nu trebuie sa renunti la decoratiuni, ci sa gasesti acele decoratiuni pe care le poti face singur, cu resurse extrem de putine.

Chiar daca vorbim de decoratiuni ieftine pentru locuinta, asta nu inseamna ca si efectul lor este unul ieftin, din contra, arata foarte chic si inedit.

Mai jos am pregatit o selectie cu 25 decoratiuni ieftine pentru pereti, care sunt la indemana oricui. Speram sa te inspire, astfel incat sa incepi cat mai repede sa iti decorezi peretii singur.

1. Decoratiuni cu fluturi din carton

2. Decoreaza peretii cu fotografii aranjate in diverse forme in coltul peretilor.

3. Un efect surprinzator il poti obtine si daca vopsesti un singur perete intr-o alta culoare, creand un efect de textura cu ajutorul unei..maturi de paie.

Citeste si:

Care este tensiunea arterială normală, în funcție de vârstă

Cand e tensiunea prea mica sau prea mare? Hipertensiunea arterială este una dintre cele mai comune probleme de sănătate și poate apărea oricând. Află care este valoarea normală a tensiunii, în funcție de vârstă.

Hipertensiunea arterială poate pune în pericol sănătatea bolnavului, deoarece poate provoca leziune pe artere și poate crește riscul de accident vascular, infarct, insuficiență renală și alte afecțiuni grave.

Medicamentele care scad tensiunea sunt, deseori, foarte agresive, de aceea ar fi bine să previi apariția acestei boli având un stil de viață cât mai sănătos. De asemenea, îți poți lua periodic tensiunea arterială, pentru a vedea dacă apar schimbări și dacă este cazul să te îngrijorezi. Pentru asta, ar trebui să știi care este valoarea normală a tensiunii în ficare etapă a vieții. Ai aceste informații în tabelul de mai jos.

Potrivit specialiștilor de la Asociația Americană a Inimii, citați de goodmorningcenter.com, de la vârsta de 20 de ani ar trebui să îți iei tensiunea la fiecare doi ani, dacă este mai mică de 120/80.

Când valoarea ei este mai mare, vizitele la medic ar trebui să fie mai dese. Tensiunea crește cu fiecare bătaie a inimii și scade în timpul dintre două bătăi. Din această cauză, ea poate varia de la un minut la altul, mai ales dacă apar schimbări ale posturii, dacă faci mișcare, te stresezi sau nu dormi bine. Dacă valoarea este prea mare o dată, nu înseamnă că suferi de hipertensiune. Medicul tău trebuie să îți măsoare tensiunea de mai multe ori, în perioade diferite. Pentru a pune un astfel de diagnostic.

Citeste articolul complet aici

DISTRIBUIE PE:

Disclaimer: Site-ul nostru este neutru din punct de vedere politic și nu susține niciun partid sau ideologie politică.