I-a despicat burta și i-a furat copilul nenăscut. Crima brutală care a șocat Brazilia

O femeie de 24 de ani a fost ciopârțită de prietena ei cea mai bună, care i-a despicat burta și i-a furat copilul nenăscut.

Bebelușul a fost salvat și este în siguranță, la spital, dar tânăra a murit din cauza rănilor.

Flavia Godinho Mafra a fost găsită moartă vineri, în Santa Catarina, Brazilia, cu abdomenul despicat, iar legiștii au stabilit rapid că acestea i-au provocat decesul.

Ancheta poliției a dus repede către principalul suspect, care este chiar prietena ei cea mai bună, pe care o cunoștea încă de pe

băncile școlii. Pe 27 august, aceasta a ucis-o, cu scopul de a-i fura bebelușul din burtă, relatează publicația Daily Star.

Flavia dusese sarcina până aproape de termen, 36 de săptămâni, și urma să nască, dar prietena ei a vrut să-i fure, pur și simplu copilul, fără să mai aștepte ca Flavia să-l nască.

Autopsia a mai arătat că femeia a fost lovită cu o cărămidă în cap, iar apoi tăiată pe burtă, dar legiștii nu au putut preciza dacă mai era în viață atunci când i-a fost extras fătul, în mod brutal.

Așa zisa ei prietenă, care a acționat alături de un complice, a fost prinsă de poliție la spital, pentru că fătul suferise câteva

leziuni în momentul când i-a împlântat cuțitul în burtă mamei sale. Este însă în afara oricărui pericol.

Fetița fusese numită Cecilia iar femeia care îl furase într-un mod atât de brutal fusese ajutată de soțul ei, potrivit publicației metro.co.uk.

Polițiștii au aflat că suspecta a fost ademenită la o petrecere pentru un nou-născut – baby shower, când a fost atacată.

Familia sa i-a anunțat dispariția, când nu s-a mai întors acasă și a fost căutată toată noaptea.

Femeia acuzată acum de crimă a avut un avort spontan în ianuarie și a suferit un șoc, devenind apoi obsedată să fure un copil, au mai stabilit anchetatorii. scrie protv

DISTRIBUIE PE: