Horoscop pe luna octombrie. Afla care sunt zodiile care fac bani ca la LOTO. Fericirea vine in octombrie

Horoscopul lunii octombrie 2018 vine cu surprize financiare pentru anumite semne zodiacale. Banii nu sunt deloc de neglijat pentru acesti nativi, mai ales ca au fericirea de a-i obtine pe o perioada indelungata de acum.

Care sunt zodiile care timp de un an nu-si vor mai face probleme pe seama finantelor. Exact ca la loto, numai sase zodii sunt norocoase. Te numeri printre ele?

1. Horoscop octombrie 2018 Gemeni

Norocul financiar vine pentru Gemeni in 2018, dar vor trebui sa astepte putin. Mai exact, octombrie se intoarce roata. Jupiter, Marele Benefic, le vine in ajutor si vor capata sumele de bani dorite. Cei care le vor datora bani se vor achita in sfarsit de obligatiile lor, iar la munca vor fi recompensati pentru efortul lor. Luna octombrie le poate aduce un castig ca la loto. Gemenii nu vor mai avea probleme financiare mult timp de-acum.

2. Horoscop octombrie 2018 Balanta

Nativii din zodia Balanta vor avea un an 2018 neasteptat de productiv. Succesul vine la locul de munca si le aduce castiguri insemnate. Jupiter le ajuta pe Balante sa primeasca bonusuri insemnate, mai ales in lunile de toamna. Cu banii castigati, pot pleca intr-o calatorie pe care au dorit de mult sa o faca, dar pentru care nu au avut pana acum resurse. Zodia Balanta are suficienti bani pentru o perioda indelungata.

3. Horoscop octombrie 2018 Leu

Octombrie (Venus retrogradeaza in Scorpion): pericol de accidente in casa, dispute cu copii sau cu parinti, achizitionarea unui nou imobil. Banii nu vor mai fi o problema pentru nativii din zodia Leu pentru o perioada de cel putin un an.

4. Horoscop octombrie 2018 Fecioara

Este o perioada de munca asidua, activa,mai ales atunci cand sentimentul de datorie poate fi o prioritate, asa cum este la voi. Cu toate acestea, dorinta de a va imbunatati situatia financiara o sa va stimuleze in asa fel incat, nu numai o sa fiti canalizati in mod activ spre afaceri, ci o sa si cautati surse suplimentare de venit. Zodia Fecioara va avea fler in orice isi propune: vin banii.

5. Horoscop octombrie 2018 Capricorn

Este bine stiut faptul ca celor din zodia Capricorn le plac mult banii si fac orice ca sa-i obtina. Vor munci, vor fi nevoiti sa sacrifice din timpul liber, dar banii vor veni din plin. Vor pune mana pe contracte avantajoase si pot chiar sa investeasca in lucruri care nu-si pierd valoarea in timp, cum ar fi bijuteriile. In sfarsit, banii si recunoasterea sociala vor veni la truditorii Capricorni.

6. Horoscop octombrie 2018 Varsator

In perioada 8 – 13 octombrie sunt posibile conflicte la locul de munca, exista probabilitatea de situatii de urgenta in casa, datorita defectiunilor electrice ori a echipamentelor.

In perioada 14 – 20 octombrie va exista o oportunitate de castig , veti putea obtine oferte de munca profitabile si tentante. Puteti traversa transformari, unele chiar radicale. DEpinde de voi cum gestionati perioada de castig in care va aflati

DISTRIBUIE PE: