HOROSCOP 11 – 31 iulie: Perioada asta e decisivă, 5 zodii își schimbă complet viața

Horoscop Minerva pana pe 31 iulie 2019 – Caracteristica pentru fiecare semn se prezintă cam așa: 5 zodii își schimbă complet viața

BERBEC. Se deschid ușile pentru tine

Până la mijlocul lunii, treci peste o piatră de hotar – poate fi vorba și despre o pasiune din copilărie sau înveți de ce trebuie să te eliberezi pentru a face progrese. Te apropii de o răscruce de drumuri. Este nevoie de perspectivă, așa că negociază aranjamentele care să îți aducă libertatea dar și securitatea de care ai nevoie. Pe 23 iulie vei fi gata să lași trecutul în urmă și să trăiești mai profund în prezent, pe măsură ce îți creezi un viitor.

TAUR. Vei fi răsfățat din toate părțile

Drumurile vechi deschid noi orizonturi. Ți se cere să îți dezvolți perspectiva și să recunoaști potențialul. Ai meritat mult mai mult decât crezi și ai multe de oferit. Renunța la percepțiile greșite căci nenumărate oportunități bat la ușă când intri în luna iulie. Primește-le cu brațele deschise.

GEMENI. Fii deschis să primești.

Viața devine mai ușoară, ca o gură de aer curat, pentru că Venus este în Gemeni încă, tot în Casa a 2-a. Atragi tot felul de atenții. Renunță la vechile aspirații care nu mai corespund nevoilor tale, până la sfârșitul lunii, vei realiza că tu ești sursa bogăției tale. Ai tot ce trebuie emoțional și financiar. Treci dincolo de aparențe, scufundă-te adânc în tine și descoperă comorile din interiorul tău.

RAC. Relațiile cu colegii devin tensionate

În următoarele două săptămâni, meditează, retrage-te, relaxează-te și reflectă. Nu ai toate răspunsurile, continuă să te întrebi și să acorzi atenție răspunsurilor, deoarece acestea se dezvăluie în momentele de calm. Acordă atenție sănătății și evită să arzi lumânarea la ambele capete. Ai multe de învățat, dar ia lucrurile pe rând și sunt convinsă că adevărata cale ți se va dezvălui.

LEU. Soarele intră în Leu și te predispune la acțiune

Ambițiile tale evoluează în timp ce te conectezi cu alții, arătându-ți o lume mai mare. Când tecuprinde îndoia fă-ți timp să analizezi ce se întâmplă. Ai mai multă libertate de acțiune și opțiuni decât crezi. Aceasta ar putea însemna și tăierea legăturilor cu ceva ce nu mai funcționează, fii convins că schimbările pe care le faci va deschide un flux mai mare de har și abundență. Nu este ușor dar merită să o faci.

FECIOARĂ. Nu cumva să ai surprize de ultim moment

Clarifică-ți obiectivele, după care poți face alegeri înțelepte și definitive. Luna Plină conjunctă cu Eclipsa parțială de Lună, cu Nodul Sud, cu Saturn și cu Pluto în sectorul creativității și al divertismentului, în același timp, de pe 16 iulie, aduce ideea de copii și de iubire, în prim-plan. Depășește nesiguranța care te caracterizează. Prezentul nu este trecutul. Ai libertate și opțiuni, iar ajutorul este în tine.

BALANȚĂ. Venus stăpânește viața sentimentală

Cu Neptun, planeta bunăstării interioare, retrograd în Pești, ar putea fi momentul să te confrunți cu aspecte ale sănătății tale pe care le-ai negat tot timpul. Dacă ai sesizat anumite simptome sau probleme pentru că nu doreai cași alții să știe de suferința ta, ei bine, această influență astrală te poate încuraja să devi practic și să ceri ajutorul de specialitate de care ai nevoie. Există un motiv pentru care te-ai consumat nervos în ultima vreme. Trebuie să ai sentimente puternice pentru această persoană dacă poți să apeși pe butoanele afective cu ușurință.

SCORPION. Ai o singură șansă să scapi de detatorii

Va trebui să îți concentrezi atenția asupra chestiunilor legate de bani -moșteniri, încredere, împrumuturi sau strângere de fonduri, chiar dacă ar putea să apară între timp, probleme de sănătate. Ești mai dispus ca niciodată să explorezi secretele vieții. Luna iulie, va fi pentru tine, în mod special una introspectivă, în timpul căreia ai șansa de a a-ți descoperi cu adevărat, punctele forte și talentele personale. Datoriile se pot amplifica, dacă nu îți faci temele financiare.

Săgetător. Prietenii au nevoie de tine, fii atent

Trebuie să speri că poți vedea că există suport în lumea reală și că nu există nici o lipsă, cum te-ai fi temut.  Poate fi începutul pentru relații noi, care îți permite să te angajezi în ea pe picior de egalitate.

Există iubire adevărată și un potențial extraordinar în legătura voastră. Fii clar care sunt valorile tale pentru că nu trebuie să te temi să treci mai departe. Luna Nouă îți permite să te simți mai sigur pe angajamentele tale. Eliberează-te de bagajele vechi, obiceiuri și atașamente care sunt cronofage pe măsură ce te deplasezi pe parcursul lunii. Acesta este un proces de curățare profundă. Evită să te agăți de ceva perimat ca să ușurezi o tranziție.

CAPRICORN. Ai grijă, relația ta este la un pas de despărțire

Ai putea fi copleșit de sentimentul că nu ești destul de bun. Lipsa de încredere în tine, în ceilalți și în viața însăși ar putea restrânge inițiativele tale. Este un moment în care alții nu văd ce eforturi faci când progresul pare a fi neglijabil, dacă nimeni nu pare să-ți întindă o mână de ajutor, atunci când trebuie să îl joci singur și să simți că ai resentimente! Sarcina ta nu este să cauți iubire, ci doar să găsești barierele din interiorul tău pe care le-ai construit împotriva ei.

VĂRSĂTOR. Luna nouă îți schimbă viața sentimentală

Ești gata să îți asumi ceea ce simți ca un risc într-o situație care ține de creativitate, fie într-o relație sentimentală, într-o chestiune legată de copii, fie ceva drag inimii tale.

Apoi, când eclipsa totală de Soare și luna nouă vor fi conjuncte în Rac, vei fi gata pentru un nou început, cultivând ceea ce vă interesează. Nu există alegeri greșită. Ascultă-ți și urmează-ți inima.

PEȘTI. Mercur de ajută să acționezi

Te confrunți cu trecutul, eliberează-te de percepțiile negative și vei vedea o realitate mult mai fertilă. Ai de ales, de a rezolva un obstacol aparent.

Pe măsură ce Luna plină și eclipsa parțială au loc pe 16 iulie, ea subliniază o problemă profesională, cerându-ți să îți reevaluezi obiectivele și ambițiile. Rămâi la o viziune altruistă și vei avea mai mult sprijin.

Când Soarele intră în Leu pe 23 iulie, uită-te mai adânc în inimă, eliberează conștient bagajul emoțional de care nu mai ai nevoie și căută ajutor să vindeci o traumă care ține de sexualitatea ta. Nu mai visa despre cum arată dragostea și romantismul deoarec poți gusta ceva mai real si mai delicios. Vei fi gata să te scufunzi și să creezi cadrul care să reflecte adevărul interior.

DISTRIBUIE PE: