HAOSUL PROVOCAT DE MARGHERITA ȘI VIORICA DE LA CLEJANI LE-A DAT ”INTERZIS” LA O TELEVIZIUNE: ”NU MAI AU CE CĂUTA AICI!”

Scandalul monstruos durează de câteva zile! Margherita de la Clejani a făcut accident rutier minor, dar, se pare, se afla sub influența drogurilor.

Ea spune că nimic nu e adevărat. Iar de aici a ieșit haosul. După ieșirile necontrolate ale ei, dar și ale mamei sale, un trust de televiziune a luat decizia de a le da ”interzis”.

Accident rutier minor a făcut Margherita de la Clejani, în urmă cu doar câteva zile.

Polițiștii au ajuns în scurt timp. Comportamentul vedetei li s-a părut suspect, astfel că au dus-o pe Margherita de la Clejani la IML pentru analize. Surpriza a fost maximă, vedeta fiind testată pozitiv la heroină.

Margherita de la Clejani se afla la volanul mașinii personale, un Range Rover Evoque. Într-un moment de neatenție, pe strada Norilor din Capitală, cântăreața a lovit un alt autoturism care staționa regulamentar, pe partea dreaptă. Margherita riscă un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Margherita și Viorica de la Clejani au interzis la o televiziune. Au făcut mega-scandaluri

Și de la acel moment numai în scandaluri a ținut-o Margherita, iar în scenă a intrat chiar și mama ei, Viorica. La scurt timp după incident, un reporter de la Antenă, alături de cameraman,

făceau un material chiar în fața porții locuinței Clejanilor. De față era și șoferul mașinii care-i adusese acolo. Viorica a apărut de după gard și a aruncar cu o cutie cu lapte în reporter. A nimerit-o. Apoi a luat furtunul, a dat jet și i-a udat pe cei trei.

Două zile mai târziu, Margherita s-a dat în spectacol chiar pe stradă. Cuvinte triviale, apoi gestul violent. A spus că-i aruncă mărul în cap unui paparazzo.

După aceste scene, șefii Antenelor a luat decizia de a nu le mai primi în nicio emisiune pe cele două artiste, mama și fiică. Iată care a fost comunicatul Trustului Intact, potrivit inpact.ro: 

”Viorica și Margherita nu mai au ce să caute la emisiunile posturile Antenei. Aici nu se tolerează astfel de derapaje. Înțelegem dreptul omului la intimidate și l-am respectat întotdeauna. Considerăm că atitudinea Margheritei este una deplorabilă.

În neconcordanță cu valorile și limbajul pe care canalele trustului le promovează. Cerem ca angajații noștri să fie tratați cu respect. În niciun caz nu permitem ca cineva să îi lovească, să îi umilească ori să distrugă bunurile trustului. Dacă am ignora situația, ar însemna că acceptăm și încurajăm astfel de derapaje”. scrie cancan

DISTRIBUIE PE: