Halep s-a îmbogățit! Câți bani a câștigat după finala de la Wimbledon Simona Halep – Serena Williams

Simona Halep a câștigat enorm nu doar din punct de vedere sportiv ci și financiar, în urma finalei de la Wimbledon câștigată în fața Serenei Williams scor 6-2, 6-2.

Astfel, pe lângă cel de-al doilea trofeu de Mare Șlem din carieră, românca a dat și cea mai importantă lovitură financiară din întraga sa carieră.

După finala de la Wimbledon 2019, Simona a intrat în posesia unui cec în valoare de 2.983.748 de dolari și a ajuns la un total de 33.171.091 de dolari acumulați din tenis. Halep ocupă deja locul 5 în ierarhia premiilor din toate timpurile și s-a apropiat la mai puțin de un milion de dolari de locul 4, ocupat în acest moment de daneza Caroline Wozniacki.

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!
Facebook Comments
Loading...
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.
CITESTE SI:  Andreea Liptak a ajuns milionară în dolari, dar provine dintr-o familie săracă: ”Mama mea a murit tristă, cu o pensie de 750 de lei pe lună”