Greşeala care a dus la moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a murit în 2015, însă acum s-a aflat că acesta ar mai fi putut să trăiască dacă n-ar fi făcut o greșeală colosală. Politicianul s-a stins din viaţă la 65 de ani în urma unui atac de cord.

Au trecut aproape cinci ani de la moartea poetului și politicianului Corneliu Vadim Tudor. S-a stins din viață pe 14 septembrie 2015, ( nu rata: Veste buna pentru romani! Pensiile vor fi MARITE. Anunt important pentru toti pensionarii )

lăsând în urmă o familie îndurerată. Nimeni nu se aştepta la acest lucru, mai ales că fostul politician părea mereu într-o stare foarte bună.

Academicianul Mircea Ifrim afirma, în urmă cu ceva timp, într-un interviu acordat pentru DC News, că politicianul ar mai fi trăit dacă nu ar fi făcut o greșeală în ceea ce privește regimul de viață.

Corneliu Vadim Tudor suferea de diabet, dar s-a încăpățânat să nu țină tratamentul specific bolii, potrivit Ciao.

„Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost un fenomen natural, adică de așteptat, pentru că el nu dorea să țină regimul respectiv având diabet. Cum era de așteptat, diabetul i-a atacat vasele.

Atacând vasele, a ajuns la Spitalul Militar. Corneliu Vadim Tudor era foarte încăpățânat, un mare om de cultură, incontestabil, un talent, dar aici a făcut o greșeală pentru că nu a ținut cont de ce trebuia să facă”, declara academicianul Mircea Ifrim.

CORNELIU VADIM TUDOR ŞI-A PREVESTIT MOARTEA

„Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui.

A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău. Cred că şi la moartea fratelui lui, Pavel, a visat-o.

Şi-a visat şi înmormântarea. O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el.

Noi de visul ăsta n-am ştiut. Ne-a povestit altcineva. Îl marcau visele astea. Credea în visele acestea pentru că le-a simţit pe pielea lui…

Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Fisele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat”, a declarat Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor. scrie infamilie

Citeste si:

DISTRIBUIE PE: