Gina Pistol, noi declaratii despre nunta cu Smiley! Vedeta spune ca e sufletul ei pereche! „O sa-i port” …

Gina Pistol a dat o noua declaratie despre nunta cu Smiley. Frumoasa prezentatoare si cantaretul se iubesc de mai bine de doi ani, dar pastreaza totul in secret. Ea l-a numit, insa, sufletul ei pereche.

Smiley si Gina Pistol sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul romanesc. Cele doua vedete nu s-au afisat niciodata impreuna la petreceri si rare au fost ocaziile in care paparazzii i-au surprins pe acestia intr-un moment care sa dea de gol adevarul despre sentimentele pe care le au unul pentru celalalt.

La unul dintre cele mai recente evenimente mondene, Gina Pistol a declarat ca ar fi dispusa sa renunte la numele ei pentru a-l lua pe al partenerului.

„Daca barbatul meu ma cere de soata inseamna ca o sa-i port numele. (…) Cred ca unul dintre lucrurile pe care omul de langa mine le prefera este ca am simtul umorului. Sunt mai glumeata de fel. Tot timpul fac glume, mai tampite, mai putin tampite. Dar sa spunem ca eu sunt o femeie pasionala”, a declarat Gina Pistol pentru Cancan.

Gina Pistol abia asteapta sa mearga in vacanta

Gina Pistol a declarat ca a fost destul de ocupata cu filmarile, dar ca abia asteapta o vacanta.

„Pana acum, am stat tot timpul in platou, iar acum cand am iesit in locuri in care sunt multi oameni, eu ma simt foarte buimaca. Dar acum am terminat filmarile si mi-am propus sa ma bucur de vara. (…) Pentru oamenii dragi, dar si pentru sufletul meu pereche imi fac mereu timp. As vrea sa merg undeva la munte, undeva in natura. Vreau sa merg departe de jungla asta urbana”, a mai declarat ea pentru sursa mai sus citata, numindu-l pe Smiley „sufletul meu pereche”. 

DISTRIBUIE PE: