Gigi Becali, prima reactie despre MONSTRUL din Caracal: “Il are pe Diavolul in el! L-as castra si..”

Gigi Becali este, pur și simplu, oripilat de faptele lui Gheorghe Dincă. Patronul FCSB-ului consideră că ”Rîmaru din Caracal” îl are pe Diavol în el, iar castrarea chimică, în cazul său, ar fi cea mai bună soluție. relateaza cancan.ro

Primele declarații ale milionarului din Pipera cu privire la cazul care a cutremurat o țară întreagă.

Om credincios și cu frică de Dumnezeu, Gigi Becali nu a rămas impasibil la ororile comise de Gheorghe Dincă, bărbat care ar fi curmat viața a cel puțin două adolescente.

Latifundiarul a precizat că ucigașul tinerelor ar trebui castrat și chinuit până își va da ultima suflare. Totodată, omul de afaceri nu este de acord cu introducerea pedepsei cu moartea.

“Eu sunt primul care voi vota pentru castrarea pedofililor, violatorilor și criminalilor.

Castrare chimică, tată! Doar un animal poate să facă așa ceva. Nu sunt de acord cu pedeapsa cu moartea, dar pe astfel de oameni i-aș băga la un loc și i-aș chinui până închid ochii. Eu nu l-aș omorî. Moartea ar fi prea simplu. Nu! Chinuiți până își dau ultima suflare. Mă uitam la el (n.r. Gheorghe Dincă) și am realizat imediat că are demoni în el. Îl are pe Diavol în el.

M-am uitat o singură dată la el, când stătea jos, în momentul în care l-au reținut. Privirea aia nu aparține unui om normal. Mă repet, sunt de acord ca astfel de animale să fie castrate. Dar trebuie să întrebăm și Biserica.

Pentru că, normal, cetatea decide. Dacă vrem să trăim sub astfel de legi, trebuie să întrebăm cetatea, biserica…”, a spus Gigi Becali pentru CANCAN.RO

DISTRIBUIE PE: