Gigi Becali, despre referendum: ” Este punctul meu de vedere. Îi iubesc așa cum îi iubesc pe toți oamenii”

Fostul parlamentar Gigi Becali a pus tunurile pe homosexuali sâmbătă, într-o intervenție telefonică la un post de televiziune, cu ocazia marșului LGBT. În aceeași zi, la București, a avut loc și Marșul Normalității.

De asemenea, Becali a dezvăluit că, dacă în SUA alegerile prezidențiale erau câștigate de către Hillary Clinton, în 20-30 de ani, homosexualii din România aveau de câștigat.

„Eu m-am cam plictisit și nu mai am ce să comentez cu marșurile lor. De ce? Pentru că eu nici nu știu ce vor oamenii ăștia de fapt. Ei sunt acceptați așa cum sunt, nu are nimeni nicio răutate, nicio dușmănie cu ei, au apucăturile lor. Eu, din punctul meu de vedere, zic că sunt păcate, că e boală și că sunt păcate care le pătimești datorită strămoșilor lor. Este punctul meu de vedere. Îi iubesc așa cum îi iubesc pe toți oamenii, îi iubesc ca și oameni. Păcatul lor îl urăsc, dar nu îi urăsc pe ei, îi iubesc.

Pentru ce fac toate aceste marșuri? Ca să atragă atenția? Nici nu înțeleg și nici nu mă mai interesează ceea ce fac ei.

Ei spun așa (că sunt discriminați – n.r.). Acuma, noi tre să le acceptăm toate lor? Sunt acceptați! Discriminați ce? Ca să ne distrugem noi familiile, să ne distrugă familiile și nouă și să facem și noi păcatul și să influențeze copiii noștri și familiile noastre, asta n-o să acceptăm. Ca ei, o minoritate, să influențeze familia majorității. N-o să acceptăm niciodată. În rest ce să mai? Problema lor.

Dacă în America, cel mai puternic stat al lumii, câștiga Clinton, poate se ajungea în 20-30 de ani și la noi, dar a câștigat Trump și nu se mai poate ajunge. Pentru că e altă mentalitate de a conduce lumea, altă mentalitate de a se da ora exactă de acolo cum se dă, adică pe obiceiuri, pe tradiții, pe familia tradițională. Și atunci, dacă de unde e cel mai puternic stat al lumii se dă așa, în Rusia nu mai spunem, că nu îi acceptă deloc, în China nici atât, în India nici acolo. Astea sunt puternile lumii: America, China, Rusia, India”, a afirmat Gigi Becali, pentru B1 TV.

DISTRIBUIE PE: