Gheorghe Dinca a cedat in fata anchetatorilor!

Expertiza psihiatrica urmeaza sa stabileasca daca Gheorghe Dinca are sau nu discernamant dar pana atunci criminalul pare sa aiba remuscari.

Gheorghe Dinca a cedat in fata anchetatorilor! Are accese de plans! Pe masura ce ancheta continua se scurg catre presa mai multe detalii si informatii care il portretizeaza pe Gheorghe Dinca drept un criminal cu sange rece si discernamant care acum pare sa-si regrete faptele.

In timp ce anchetatorii il preseaza permanent sa le ofere noi detalii si il pun sa mearga la recnostituiri acolo unde este fortat sa le arate pas cu pas ce a facut cu fetele, cum le-a ars si respectiv unde a aruncat apoi ramasitele lor se pare ca Gheorghe Dinca incepe sa cedeze.

Pana acum atitudinea lui fata de anchetatori a fost una rezervata si nu le-a oferit prea multe detalii.

A fost speriat de faptul ca anchetatorii descopereau din ce in ce mai multe elemente care il legau de crimele crunte. Dupa ce si-a dat seama ce-l asteapta si a recunoscut faptele, ulterior Gheorghe Dinca a incetat sa mai colaboreze cu investigatorii.

Le-a spus de mai multe ori sa nu ii mai puna intrebari pentru ca el a recunoscut faptele si cu asta doreste sa fie „gata” investigarea lui.

Criminalul din Caracal priveste de multe ori in gol intreaga actiune din jurul lui, are momente cand se blocheaza si nu mai vorbeste sau raspunde la intrebari foarte curt si sec.

Le spune anchetatorilor ca este obosit si ca nu mai vrea atata presiune asupra lui. Anchetatorii si-au dat seama ca el este pe punctul de a cedat si de a le oferi si mai multe detalii asa ca l-au presat in continuare cu intrebari cat mai specifice.

„Il apuca plansul brusc si spune ca ii pare rau. Apoi ii trece. Si iar il apuca. Scenele astea se repeta de cateva ori pe zi!” a explicat o sursa din ancheta pentru Adevarul.

Cel mai probabil comportamentul lui nu ascunde neaparat remuscari cat sincera ingrijorare vis a vis de propria persoana si de pedeapsa pe care urmeaza sa o primeasca.

sursa: ciao.ro

DISTRIBUIE PE: