Geta Sterp și-a luat camera și s-a filmat la păscutul oilor. Le-a ironizat pe vedetele de pe Instagram

Geta Sterp le-a oferit o lecție importantă de viață urmăritorilor săi din mediul online. Mândră de ceea ce face, s-a hotărât să le ironizeze pe cele care-și expun pe rețelele de viață doar viața luxoasă și nu sunt asumate cu adevărata lor identitate. Înarmată cu o ținută simplă și un băț, s-a dus la stână, unde le-a explicat tuturor ce înseamnă munca adevărată și naturalețea.

Rețelele de socializare au devenit un spațiu public unde cei mai mulți încearcă să-și construiască o viață ideală, în care imaginile reflectă doar cea mai bună parte a lor. Geta Sterp, sora lui Iancu și a lui Culiță Sterp nu este de acord cu această mentalitate, așa că a avut un mesaj important de transmis urmăritorilor săi.

Geta Sterp și-a luat camera și s-a filmat la păscutul oilor
Hotărâtă, s-a înarmat cu un băț, s-a îmbrăcat simplu și a pornit pe câmp cu oile sale. A fost mereu mândră de viața sa și de munca pe care o depune, așa că nu s-a sfiit să le arate tuturor cum arată o zi din viața unui muncitor simplu.

Ceea ce a inspirat-o să facă acest gest inedit au fost mesajele pe care le-a primit în ultima vreme. A fost apreciată pentru curajul său, dar i s-a atras și atenția asupra faptului că multe femei nu sunt la fel de asumate ca ea.

„Tot ce vreau să spun este că mie îmi place așa cum m-o lașat Dumnezeu, îmi place să fiu naturala, să fiu simpla.Și eu am primit mesaje pe Instagram în care unele dintre voi îmi spuneți, vai, Geta, ce tare ești. Și eu am oi, dar mi-e rușine să mă expun așa, mi-e rușine de ce o să zică lumea. Pe bune?!”, a spus Geta.

Geta Sterp s-a folosit de această ocazie pentru a le critica pe cele care postează doar anumite momente din viața lor, fără să includă și adevărul, sau ocupația lor de zi cu zi. Consideră că munca este nobilă, indiferent de natura ei, așa că nicio meserie nu ar trebui să fie practicată cu rușine.

„Ți-e rușine să stai la oi, dar de ce ai făcut azi-noapte, ieri noapte și alaltaieri noapte, nu ți-e rușine? Ba, trist că trăim inr-o astfel de lume în care ți-e rușine să muncești, să fii tu, dar să faci măgarii cu caru nu iți e rușine.Să știți că așa taranca cum sunt, sunt foarte mandra. Cați știți să mulgeți o oaie, să stați pe camp, dar de figuri și aere sunteți în stare multe. Nu vreau să dau nume să nu fiu prea și să supăr pe cineva, dar stiu atâtea cazuri. ”, a încheiat aceasta.

DISTRIBUIE PE: