Gest dezamăgitor în prag de Crăciun: au chemat Poliția pentru un copil! Ce făcea fata în piață

În prag de sărbători, oamenii ai trebui să fie mai buni, să dea dovadă că au o inimă mare și să lase deoparte răutatea. Românii au demonstrat că nici măcar de Crăciun nu se pot abține de la gesturile răutăcioase și au șocat din nou: au chemat poliția pentru un copil.

Apel la 112 pentru… colinde!
Scandal de Crăciun în Piața Centrală din Târgu-Jiu, unde polițiștii locali au ajuns după ce au primit o sesizare cu privire la colindătorii din zonă. Mai exact, o femeie de la o tarabă a sesizat poliția, pe motiv că este terorizată de o fată ce cânta colinde. Deranjată, probabil, că aceasta strânsese o sumă de bani frumoasă într-o cutie, a decis să se răzbune.

Fata cu o voce de aur, care a vrut să aducă spiritul Crăciunului în piață, nu făcea altceva decât să cânte. Aceasta adusese cu ea o boxă, pentru că își dorea ca muzica să răsune în toată piața, dar inițiativa ei i-a deranjat pe piețari. O doamnă a sunat la poliție și un agent și-a făcut imediat apariția.

Dezamăgit de oamenii răi, un trecător s-a oprit și a filmat toată scena. A vrut să arate tuturor cât de multă răutate au oamenii, deși ne aflăm în prag de sărbători și fetița nu făcea nimic rău.

”Poliția locală la Târgu-Jiu, rușine, rușine, rușine, s-au luat de un copil care cântă colinde. Fraților în ce țară trăim, nu îmi vine să cred, vezi Doamne că face gălăgie în piața. O doamnă ce vinde în piață i-a chemat că face gălăgie, rușine să-i fie”, a scris un bărbat pe rețelele de socializare.

Oamenii au fost foarte impresionați de talentul acesteia și au reușit să o salveze din încurcătură, pentru că nu au permis oamenilor legii să ia măsuri. Polițiștii susțin că nu au sancționat pe nimeni, dar a fost nevoie să meargă la fața locului deoarece a fost sesizare.

DISTRIBUIE PE: