GATA! Armata României iese în stradă. Stați în case ROMÂNI! S-a terminat cu gluma!

Până astăzi, 24 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 762 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). (nu rata: Anunt Oficial pentru cei care merg la cumparaturi )

Dintre cele 762 de persoane confirmate pozitiv, 79 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 19 la București, 3 la Craiova, 2 la Constanța, una la Cluj și una la Iași).

Klaus Iohannis anunță carantină totală în România: Tot ce era până acum recomandare, devine obligatoriu. Măsurile, intră în vigoare din 25 martie 2020, ora 6:00.

Românii nu mai au voie să iasă din casă decât pentru urgențe, aprovizionare curentă, sau pentru a merge la serviciu. Președinele a precizat că persoanele peste 65 de ani nu mai au voie deloc să iasă din casă.

Armata va sprijini poliția pentru a asigura respectarea măsurilor, iar în cazul persoanelor aflate în carantină sau izolare vor fi folosite dispozitive electronice, astfel încât să poată fi controlate.

Presedintele a declarat ca a convenit să se folosească și Armata, pentru a gestiona mai bine situațiile create în teren. În acest fel, Armata va pune la dispoziție personal care va veni să suplimenteze forțele de ordine publică, Jandarmerie și Poliție.

DACA ESTI DE ACORD DISTRIBUIE SA AFLE TOATA LUMEA!

Citeste si:

DISTRIBUIE PE: