Gabriela Cristea, cadere nervoasă în direct la televizor: “Îmi jigniți inteligența”

Like a Star, emisiunea pe care o prezintă din această toamnă la Antena Stars, îi dă serioase bătăi de cap Gabrielei Cristea.

Proaspăt revenită după nașterea celui de-al doilea copil, vedeta a fost scoasă, pur și simplu, din minți de replicile concurenților și a avut o izbucnire nervoasă în direct la TV.

Gabriela Cristea, criză de nervi în timpul emisiunii

Spiritele s-au încins în momentul în care Ionatan, liderul casei de săptămâna aceasta, a impus o regulă mai mult decât nepotrivită.

Tânărul le-a cerut fetelor să facă striptease în fiecare seară, spre indignarea acestora, care au refuzat categoric, iar de aici până la un scandal în toată regula a mai fost doar un pas.

Dacă inițial a încercat să-i explice concurentului că nu poate propune astfel de activități, gazda show-ului a răbufnit, văzând că nu are sorți de izbândă.

„Nu ar trebui să vă întreb ce înseamnă maniere şi reguli de bun simţ, serios. Chiar mi se pare că mă jigniţi şi îmi jigniţi inteligenţa. Mă faceţi să cred că nu sunteţi cei pe care îi credeam. Fără jigniri, fără violenţă verbală”, a spus Gabriela Cristea, pe un ton tranșant.

O ispită de la Insula Iubirii, printre concurenții show-ului Like a Star

Printre concurenții emisiunii Like a Star se numără și Nicoleta Dragne, devenită celebră odată cu rolul de ispită în cadrul show-ului matrimonial Insula Iubirii.

Alături de focoasa blondină, au acceptat această provocare Diana Lincan, Naba Salem, Ana Maria Manolache, Alexandra Şerban, Roxana Stancu, dar şi Cătălin Voicilă, Cristi Neagu, David Ionatan, Doru Zamfir, Kesu Ahmed şi Tavi Marcu Răzvan. sursa fanatik.ro

DISTRIBUIE PE: